[Formula 1] Novice iz sveta III.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Dolgo je rabu.
bonk.gif
Zdaj pa enega dobrega dirkača v meco, če je že povprečen Nico bil vedno boljši od šume ni problem da bi s kakim Hamijem, Alonsom bili top.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Senna?
evil.gif

ne resno, koga bi lahko dali v ta zic? ker dejansko nekih ekstra dobrih vozačev ni na voljo trenutno ...

jaz osebno bi dal možnost Di Resti ... ene parkrat mi je deloval zelo zelo talentiran ... vsaj na začetku sezone, potem se je malo izgubil ...

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
Senna?
evil.gif

ne resno, koga bi lahko dali v ta zic? ker dejansko nekih ekstra dobrih vozačev ni na voljo trenutno ...

jaz osebno bi dal možnost Di Resti ... ene parkrat mi je deloval zelo zelo talentiran ... vsaj na začetku sezone, potem se je malo izgubil ...
Senne sigurno ne, saj ga je še Čandok pral.
Sutil, Kobajaši, Perez...

Nazadnje urejeno:

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
točno to, na vodilinih F1 portalih ni niti besedice o tem :S, to so neko staro novico potegnili ki je mogoče bila celo datirana na 2010.. pač slo novinarji
wink-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Reliable news, glede MS:

Flavio Briatore je Fernanda Alonsa označil za enega izmed najboljših dirkačev v formuli 1 in dodal, da je celo boljši od Michaela Schumacherja.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Ma nebi glih Senno v meco, on rabi še kako sezono v kakem renaultu al sauberju al podobnih jajcih. Kobayashi bi bil perfecto.
zmaga.gif

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.955
405
83
To tut jst jemlem kot good news. Pa nimam nč proti Heidfeldu, sam bi rt vidu, če je kej talenta v njem in kaj bo pokazu z bolj konkurenčnim avtom.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
lol not

Citat:
Norbert Haug, za Autosport
Za zmago je potrebnih (vsaj) pet let

In res je. Tudi RedBull je rabil 5 let, pa MS pri Ferrariju 4 .Če bo mercedes v s2012 bolj konkurenčen, bo šumi še kako leto dlje ostal ali celo več.
cheer.gif