Ma fantje,
čisto brezveze se prerekate. Jaz se že kar nekaj časa intenzivno ukvarjam s Forexom in po moje imaš smo dve vaianti:
- pridružiš se kakšnemu skladu oz. organizaciji, da vrti tvoj denar
- sam vzameš stvari v roke, vložiš čas in denar v izobraževanje in trguješ sam.
Če se stvari lotiš sam se moraš zavedati, da boš plaval med morskimi psi. Forex je namreč neorganiziran trg, tudi pri ameriæanih je veliko manj nadzorovan kot pa druge oblike trgovanja (futures, delniška borza...). Kot mali vlagatelj lahko na Forex vstopaš le preko brokerja, ki bi na tebi rad zaslužil. Sicer zasluži že, ko kupiš (ali prodaš) valutni par in ti zaračuna tako imenovani Spread. Ponavadi pa to brokerjem ni dovolj in te skuša z raznimi fintami spraviti ob tvoj vložek. Nekateri brokerji namre tvoje naročila ne dajo naprej na Forex samo navidezno, v resnici ga obdržijo pri sebi zato jim je v interesu, da izgubiš. V tem primeru tvojega denarja ni požrl Forex, ampak broker. Cenejši kot je broker, bolj je nevaren.
Če pa imaš zbranega veliko kapitala, pa si lahko izbereš kvalitetnejšega borkerja z dobrim slovesom in boš kljub temu dosegel zelo ugodne cene za njegove storitve. Ta borker te bo zanesljivo spustil direktno v Forex in bo dejansko služil le od Spreada in dodatne provozije glede na število lotov, ki jih boš dal na trg.
V tem jaz vidim foro pri FinanzasForex - zbrat skupaj veliko kapitala in z njim v Forex.
Po mojih izkušnjah ni nobena težava zaslužiti 1-2 % dnevno, kar pomeni cca 50% mesečno (okrog 20 trgovalnih dni mesečno). Tako lastnikom še vedno ostane več kot polovica.
Po vsej logiki pa jim je v interesu tudi širiti članstvo. To pa delajo s tem, da svojim članom dajo 0,5% (mesečno) od stanja na računu tistih novih strank , ki jih je član pripeljal v sistem, sem pa se vštevajo tudi podstranke od strank do določenega nivoja.
Sicer pa - probajte pa boste videli. Še vedno pa velja zlato pravilo: V Forex NIKOLI in še enkrat NIKOLI ne vlaga denarja, za kateraga si ne moreš prioščiti, da bi ga izgubil !!!!
Ne mislim se kregat in odpirat nove borbe - takšen je moj pogled na zadevo.
Vsem skupaj želim veliko sreče pri valganju
Primorc