Za forex sm se malo pozanimal, zato povem, kar vem in kar sem videl iz prve roke:
1.) Zadeva bo laufala samo nekaj časa še. cca. 2-3 leta.
Od kolega brat je zaslužil preko 20k€, njegov kolega preko XXXk€.
Obrestne mere so odvisne od količine vložene glavnice.
Npr: če daš notri 1000€, imaš obrestno mero (mesečno) 16%, kar nanese 160€ na mesec oz. 960€/pol leta. Torej dobiš vloženo glavnico nazaj v cca. pol leta-vse ostalo se ti pa potem obrača in načeloma ni velke krize, če pušneš vse..
Kar se tiče DDVja.. Slišu sm, da je potrebno plačati nekaj državi in to veliiiiiiiiiiiiiiiiko procentov. Zato imajo to kolegi preko enga kolega, ki so šli homo turistikus v Švico-tam je odprl račun un in kar nekaj Slovencev trguje preko njega sedaj. Sedaj ta tip živi od % tistih, ki igrajo preko njega (vsakemu že v naprej pove, da vzame X% in se drži tega, kar reče).
Kar se pa tiče članka financ: (upam, da avtorja članka nebosta zamerila, vendar ima vsak svoje mnenje). Kdo sta te dve osebi? Direktor Financ ter avtor članka? Oba obračata denar.Denar Slovencev. Meni se zdi, da je logično, da bosta napisala, da je to prevara stoletja. Zakaj? Ker, če bi po pravici napisala, da Forex dejansko deluje, bi vsi, ki imajo vložen denar preko teh 2 oseb, pobral ta denar in ga vložili v Forex...
Se še 1x opravičujem, ampak tako je moje mnenje.
Če se kdo z napisanim ne strinjam, ok, jaz samo povem, kolikor poznam zadevo.
Vseeno me pa skrbi, da ko bo firma prišla do določene vsote denarja, da bo razglasila stečaj.
No, na te stvari se pa ne poznam, ampak možno pa nej bi blo? Kdor kej ve, naj pove