Forex - vlaganje

peterm

Pripravnik
17. sep 2007
699
0
16
dukascopy prodaja fx platforme..
kakšne je pa zanimivo ker jih skoraj noben ne uporablja..

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
medak, evo v detajle:
- jaz tipu dam v roke bankovec za 500 EUR
- on klikne na web strani
Rezultat:
v 10 sekundah je sredstvo na mojem forex računu.

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
390
2
18
Stran je zopet izginila,sicer ni prvič,samo dobro pa to ni preveč
frown-1.gif
Dejstvo je,da je ta ffx velik rizik,stvar bo crknila 100%,je samo vprašanje časa,tisti ki so bili med prvimi,ki že imajo povrnjen začetni vložek,verjamem, da jim je vseeno.Tisti,ki ima še imajo notri vse prihranke,brez da bi še karkoli ven vzeli,pa mislim,da ne spijo več preveč mirno.

medak

Pripravnik
18. jul 2007
730
0
16
www.potopisnik.si
A celo tako je. Pa mi povejš, kaj njih brani, da ti teh 500€ enostavno ne vrnejo? Da ti jih lepo izbrišejo iz računa? Sej nimaš nobenega papirja da si jih plačal ne nič.

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Citat:
Uporabnik stein pravi:
medak, evo v detajle:
Rezultat:

In ti temu načinu zaupaš?
d055.gif

Tko kot je v 10 sekundah gor je lahko tudi dol. Seveda takrat tebe po vsej verjetnosti ne bo zraven
tongue-1.gif

Kar ne morem verjet, da nekateri še vedno verjamete, da ta stvar deluje.

lp

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.284
810
113
pa kaj vam ni jasn. zadeva deluje in to preverjeno. tud sam poznam ljudi , ki služijo na ta način. denar dejansko dobiš. pa a je važno, od koga je denar. sej tud če so ti vrnil tvoj denar vsak mesec nekaj si vesel. vsaj nazaj si dobil. mogoče boš pa verjel, da sistem dela. in potem vložil še malo prihrankov. pa boš spet začel dobivati lasten denar nazaj vsak mesev nekaj. seveda ti "broker" govori, da on dela denar in ga je vedno več in malo več vloži,da boš dobival več. in najbolj se ti splača, da ine samo tisoč evrov vložiš še ene pet al pa deset. če pa maš pa vloži na polno, ene sto al pa še več tisočakov. sej boš samo 8 mescov čakal na lasten denar. pol bo pa seveda samo še plus. dokler bo. bruhuhuhuhuh.....

tisti, ki verjeme, da FFX dela denar na Forexu je res en prvovrsten [censored] in če še razlaga to drugim je pa še lažnicev. Če bi zadeva delala denar z "garantiranim" več kot desetodstotnim donosom mesečno, bi cel svet živel na Sejšelih in Bahamih in pil koktelje.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.158
6.996
113
Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:
Performance Statistics
Since Inception 37.58 %
Year date to date 13.57 %
Annualized 18.25 %
Current month 3.17 %
Best month 4.60 %
Worst month -0.78 %

Glede na napisano (če drži), imajo kar dobro konzervativno strategijo. Tudi graf zgleda zdravo, ni večjih nihanj oz. volatilnosti. Ker nimaš 100k€, predvidevam da nimaš niti 100k$, kar je najmnanjši vložek.
wink-1.gif

A.

Em.

No očitno pri njih ne bom vlagal =)

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik sevlje pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
medak, evo v detajle:
Rezultat:

In ti temu načinu zaupaš?
d055.gif

Tko kot je v 10 sekundah gor je lahko tudi dol. Seveda takrat tebe po vsej verjetnosti ne bo zraven
tongue-1.gif

Kar ne morem verjet, da nekateri še vedno verjamete, da ta stvar deluje.

lp

1.) Zakaj ? A je kaj drugače, če denar nakažem na neki TRR in čakam (upam), da se bo čez nekaj dni pojavil na FF računu ?
Če pa se v ročnem načinu pojavi v sekundi. Pred tvojimi očmi. Lahko zbežiš za vogal in na svojem iPhone-e preveriš, če je res gor.

2.) Ne more en uporabnik drugemu snet sredstva z njegovega računa. Pol bi že prvi dan en pametnjakovič z vseh računov prenesel vse na svojega in naredil dvig.
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik medak pravi:
A celo tako je. Pa mi povejš, kaj njih brani, da ti teh 500€ enostavno ne vrnejo? Da ti jih lepo izbrišejo iz računa? Sej nimaš nobenega papirja da si jih plačal ne nič.
Ja in če si nakazal na kaki račun , ti tega ne morejo naredit ??? Kaj jim brani ?

Edina razlika je, da je stvar hitrejša in ne plačaš provizije banke. Ne iščite dlake tam, kjer je ni.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.915
6.974
113
Za določenimi "forex institucijami" stojijo tudi banke in ti garantirajo za kakšne zneske. Čeprav to en drek pomeni, če gre banka v pm. Ampak...bolj ziher že je, kot pa nekomu dajat peneze "na roko". Že to je neka osnova, da se posel, če se tretira to sploh kot posel, tretira kot amaterski.

Ali je pa namen celotnega transferja denarja v tem, da se državo (in hkrati sebe) ogoljufa za davke?

medak

Pripravnik
18. jul 2007
730
0
16
www.potopisnik.si
Brani ti to, da imaš dokazilo da si plačal, za kaj si plačal in kaj bo sedaj s tem denarjem. Vsaj tako se dela v poslovnem svetu. Osebno nebi vložili niti 10€ v stvar, za katero ne dobim potrdila, da je firma res prejela moj denar oz. so mi že prej izstavili račun. Pač ne.

Pa ne bo ti uporabnik ki si mu ti dal denar potegnil iz FFX računa. Lahko ti to naredi FFX in to brez najmanjšega problema. Pa še na sodišču bi zmagali (če bi jih slučajno tožil).

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Celotna zadeva je bolj ali manj "na zaupanje". Besede, od katerih pametni bežijo.

Bi se pa dal pri teh prenakazilih narediti en fini scam z lažnim nakazilom. Potreben je en proxy, lažna kvazi FFX stran, notebook, GSM in nekaj znanja. Ideja za goljufe...

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:
Celotna zadeva je bolj ali manj "na zaupanje". Besede, od katerih pametni bežijo.

Bi se pa dal pri teh prenakazilih narediti en fini scam z lažnim nakazilom. Potreben je en proxy, lažna kvazi FFX stran, notebook, GSM in nekaj znanja. Ideja za goljufe...

super ideja. kaj se cakas?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik medak pravi:
Brani ti to, da imaš dokazilo da si plačal, za kaj si plačal in kaj bo sedaj s tem denarjem. Vsaj tako se dela v poslovnem svetu. Osebno nebi vložili niti 10€ v stvar, za katero ne dobim potrdila, da je firma res prejela moj denar oz. so mi že prej izstavili račun. Pač ne.
In če imaš v roki potrdilo, pa ona panamska firma reče "Prvič slišimo..." boš naredila kaj ?
Kolega ima ta problem z osebo 100 km stran, pa policija po enem letu ni naredil nič, čeprav se točno ve kdo je goljuf in kje stanuje. (in gre za večjo vsoto kot pri mojem vložku v FF)

Bom tak rekel:
Jaz sem ti dolžan 500 EUR, ti pa Francu.
Lahko se odpeljem do tebe, ti dam 500 EUR. Ti pa nakažeš 500 EUR na račun Franca.
To traja recimo pol ure.

Lahko pa je Franc ravno pri meni na obisku in mu dam v roke 500 EUR, pa tebe pokličeva, da je stvar urejena.
Traja pol minute.

Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:
A pri Pioneer skladih ne "zaupaš" v Pioneer , da bo pametno vodil naložbe in ustvaril dobiček ?
"Zaupaš", da ne bodo enega dne zginili z denarjem ?
A banki "zaupaš", da ne bo požrla tvoje prihranke.

Vse v življenju temelji na "zaupanju". Razlike so le v tvoji oceni "ali lahko entiteti X zaupam bolj ali manj ?".

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Ne bit preveč pikolovski. Ko rečemo "na zaupanje", je ponavadi zadeva bolj ali manj na roke. Ali pa nakazilo kar nekam in potem dobra vera, da tisti ne bo spakiral kufrov in se šel nekam sončit. Še vsak HYIP se je na koncu šel "sončit".

100% je le ena zadeva v življenju, med 95% in 5% pa je nekaj razlike.

S tem da za Pioneer (tam nimam nič denarja) lahko vsak preveri kam vlagajo, za FFX pa ne vejo niti t.i. "direktorji" - vsaj kolikor berem.

medak

Pripravnik
18. jul 2007
730
0
16
www.potopisnik.si
Nič nebi naredil, zato sploh nebi vlagal tukaj in bi rad da država prepreči oz. zapre te idiote, ki manipulirajo ljudi. In če vidiš, da ne forsirajo niti tega, da bi se zadeve urejale preko bank, je jasno, da so zreli za eno dobro preiskavo.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Oni že forsirajo. To je edini način polnjena.

Da jaz direkt dam prijatelju denar, namesto da ga pol dneva okoli prelagam, pa je stvar med prijatelji. Ki jim zaupam.
Enako pri primeru posoje 500 EUR kot FF.

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Ojla, mimogrede, informativno, imam eno zelo konkretno vprašanje za vse tiste, ki ste na tak ali drugačen način v FOREX. Glede na izredno dogajanje na borzah sicer v zadnjem času me zanima, kolikšen PIP se je kaj dosegalo v zadnjem tednu in v tednu pred tem?

Nazadnje urejeno: