Ok. Se še sam pridružim razpravi. Oz. mam nekaj vprašanj. Ker sem nov pri FX, zbiram informacije, se učim osnov (babypips), in vsega kar je povezano s tem.
In še kar ne razumem (bo neumno izpadlo, ampak boljš vprašat kot pa sam si predstvaljat kaj je res in kaj ne) kaj je
1 LOT? Nej mi kdo po slovensko, lepo človeško napiše to prosim?
Ker sam mam eno platformo kjer tega ni (1 pip je vreden 1 € in to je to - ne morm nekako dobit za ta 1 € 100 € - kar nej bi bil 1 LOT a ne?, al je 1000 $). No na drugem FXCM pa to je, dam trejdat 1 $ in mi "vzame" 100 $, al je LEVARAGE?
Evo, idiotizma. V glavnem kaj je LOT in kaj LEVARAGE?
Potem eni pravjo, da nej ta novi začnemo z 100,300 €, drugi spet, da nej z manj kot 1000 € ne trejdaš? Kaj zdej?
Vem, da če maš manj in se trend obrne si se fajn zafrknil in greš lahko sam še denar spet gor naložit.
O raznih indikatorjih ne bom spraševal, ker to še berem in se učeim osnov.
Me pa zanimajo signali, a je kdo v začetku kdaj uporabljal signale. Vsi hvalijo Bookerja, najbrž to pomeni da so njegovi signali skoz točni? Ker to sem si reku bi bilo men za začetek pomoč, ne da bi te signale sledil kot nor, sam da vidim in potem sam najdem zakaj in kako. Nazadnje sem dobil email od FXCM, za njihove signale. Jih je kdo sprobal, a delujejo?
Dosti za enkrat.
Upam, da se bo ta del foruma o FX, se prav trgovanje fajn obnesel, čeprov tud tisti del z FX vlaganji ni slab.
www.odgovori.si