ForEx - trgovanje

jh07

Pripravnik
22. jul 2007
236
0
16
dol bo verjetno sigurno se šlo vendar je 19,20 in 21 teden v tem letu ki kaže na to da se bo EUR zopet dvignil (moja ocena nekje od 8.5 do 16.5).

Drugače pa ujeti točno točko obrata je pa izredno teško , kot sem pa že napisal je pa vrednost okoli cca 1.5594 meja potrditve ali se bo trend nadaljeval v smeri navzgor ali se bo zadeva zopet obrnila.

Kako bo bomo pa videli.

Bo pa v kratkem tudi potrditev divergence (po ponovnem dvigu histograma), če bo histogram pričel padati proti 0 (ura 12:45).

Nazadnje urejeno:

jh07

Pripravnik
22. jul 2007
236
0
16
Citat:
Uporabnik lozica pravi:
Mislim da imaš kar prav jh07.
Me pa zanima, kaj oz. od kje tile tedni 20.... ker tega pa res še nisem nikjer zasledil.
Hvala za odgovor.

lp

COT (razlika med Speculator in Commercial Traders )

NET CONTRACTS _NET INDEX __PRICE INDEX _PRICE PERC in
COMM,SPEC,SMALL INDEX & PRICE PERC

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
Če ima kdo novejšo print verzijo(PDF) s strani babypips.com, bi prosil, da mi sporoči na ZS.

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
835
15
18
Imam VT Trader za Forex trgovanje od neke CMS Forex firme. Za enkrat trgujem še v demo načinu, pa me zanima, če seveda kdo ve, kako bi v tem programu nastavil znesek na računu na toliko, kot bi zares vložil potem v trgovanje. Ko sem odprl demo račun, je bilo na njem 50.000 $, no moj vložek bi bil malo manjši
grin1.gif

raketa

Pripravnik
25. sep 2007
223
6
18
Gorenjska
www.lomm.si
Citat:
Uporabnik marjan pravi:
Če ima kdo novejšo print verzijo(PDF) s strani babypips.com, bi prosil, da mi sporoči na ZS.

Priporočam to da obišče tole stran. http://forexfriendz.com/index.php
Tukaj sem jaz dobil(plačal 150€) 13urni video tečaj, kjer ti razloži vse kako in kaj morš opazovat market. Pove res veliko stvari in jih tudi pokaže v metatraderju.

Pred tem sem bral s strani babypips pa sem le bežno zastopil kaj in kako. En mesec že trgujem v demo načinu, vendar ko sem pregledal ta video mi je veliko lažje trgovati kot prej. Je pa res da moram še veliko trenirai v demu preden se bom podal v real trade.
smile-1.gif

lp