ForEx - trgovanje

merlinko

Zelenc'
16. feb 2008
2
0
1
Pozdravljeni.

EUR/USD gor ali dol. Jaz v prihodnjih dneh vidim up. Vstopam takoj ob odprtju trga, Bolj kot pa se mi zdi zanimiv GBP/USD. Ob odprtju grem long. USD/CAD sell. EUR/CHF in GBP/CHF pa bom dvig izkoristil za vstop na sell.

Zakaj? Zato.
smile-1.gif

Bomo videli.

peterm

Pripravnik
17. sep 2007
699
0
16
mah vikendi so tko..
za daily trejderje.. je vikend smrt..
95% vseh dnevnih trejderjev ki jim ni uspelo zapret pozicij je čez vikend ponavadi izgubila vse..
ponavadi zato ker je kritje dvojno.. in ob nenavadnih situacijah hitro margina zmanka..

lozica

Pripravnik
9. feb 2008
55
0
6
Notranjska
Obišči stran
Hello!
Kaj pa vem EUR/USD in GBP/USD nimam odločitve...nekako se gibljeta med...
confused-1.gif

USD/CAD bo pomoje šel gor, sicer ne pretirano, ampak....
AUD/USD po moje dol.
EUR/JPY dol.
Ostalo, ko bo bolj znano oz. nakazano.

peterm: hvala za odgovor
smile-1.gif

lozica

Pripravnik
9. feb 2008
55
0
6
Notranjska
Obišči stran
Kot kaže so-bodo ta teden korekcije na večina križih...
Upam, da čim večje
cheer.gif

Še vedno vroča tema EUR/USD....
Po moji oceni bo USD še padal nekje do poletja nato pa pričakujem obrat. Euro finančniki že tiščijo skupaj glave zaradi premočnega €, bomo videli kaj se bo izcimilo iz tega...
confused-1.gif

Kar pa se tiče napovedi je zelo nepredvidljiva, vsaj tako jaz vidim...v kolikor bo pa kaj bolj znanega pa se tipkamo.

lp

lozica

Pripravnik
9. feb 2008
55
0
6
Notranjska
Obišči stran
Kje pa ste vsi traderji
MAKY_
moneymaher
peterm
ThorZEN
jh07
in ostali..
confused-1.gif

Ali vam gre tako dobro ali slabo, da se nič ne oglasite....
Kot lahko sami vidite si USD še lep čas ne bo opomogel, tu mislim cca 2 leti ali še dlje.
Zato vsi, ki igrate long kar pogumno proti dolarju in čez leto poberemo denar.....
nahrung002.gif

Kakšno pa je vaše mišlenje?

lp

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
mah pri meni je forex zdaj v čisto drugem planu... se ne morem toliko posvetit, da bi kaj pametnega ratalo... s premalo info pa vsi vemo kaj se zgodi...

jh07

Pripravnik
22. jul 2007
236
0
16
sam mam malo dopusta in ne trgujem vendar spremljam vsakodnevno vsaj bežno zadevo.

trenutno je EU omejen med cca 15730 in cca 15820. Trgovaje v tem meji je riskantno
bo pa lepa priložnost pri preboju spodnje (sell) in zgorne meje(buy).
Seveda je to analiza na osnovi dnevnega trgovanja kar se tiče dolgih pozici je pa še vedno verjetnost
rasti EUR-a, ki pa se poačsi umirja.

jh07

Pripravnik
22. jul 2007
236
0
16
Evo rezultat preboja

buy 1.5860 - in TS 20p - končni rezultat +16p
sell 1.5724 - in TS 25p - končni rezultat + 46p

lozica

Pripravnik
9. feb 2008
55
0
6
Notranjska
Obišči stran
Zelo odobro jh07.
Nevem zakaj si zaključil sell????
Meni je indikator šele nakazal sell pozicijo....in po moje bo šlo še dol (EUR/USD)
Zelo zanimivo mi pa prikazuje EUR/CHF, kakor da bi hotel long, zelo long....
Mogoče pa se bo kaj izcimilo iz tega
rolleyes-1.gif

lp

jh07

Pripravnik
22. jul 2007
236
0
16
Citat:
Uporabnik lozica pravi:
Zelo odobro jh07.
Nevem zakaj si zaključil sell????
Meni je indikator šele nakazal sell pozicijo....in po moje bo šlo še dol (EUR/USD)
Zelo zanimivo mi pa prikazuje EUR/CHF, kakor da bi hotel long, zelo long....
Mogoče pa se bo kaj izcimilo iz tega
rolleyes-1.gif

lp

pozicije so se same odprle in zaprle
cool-1.gif

pozicije sem imel naštimane na podlagi dnevnega trgovanja in z večjo obremenitvijo kot trgujem drugače.
Imel sem naštima buy /sell in TS , in ker nisem bil za računalnikom sta se poziciji zaprli sami. sicer pa cca 1200USD
za en dan na moj račun ni slabo.

jh07

Pripravnik
22. jul 2007
236
0
16
Keri indikator ti kaže sell. (za EU) in kere indikatorje uporabljaš pri trgovanju.

Ker na 30m intervalu je bila izrazita divergenca med gibanjem valute in MACD kar je kazalo da gre danes EU gor
Na dnevnem intervalu se pa pri meni šele približuje meji , ki daje možnost sell opcije.

LP

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik moneymaher pravi:
Uporabljam tri vrste EMA, en SMA, Stochastic oscilator in MACD, supprot in resistance, to je vse del Roboveg sistema in v zadnje čase so mi zelo všeč channeli, z tim da te katere ja uporabljam v sebi imajo Fiblse, oziroma Fibonaccijeve linije na 38, 50 in 62% vrednosti channela, imam tudi in exstenzije, za lažje iskanje supporta oziroma resistanca ako par izide ven meja channela
Kak vidiš precej enostavno!

In, kakšne so tvoje iskušnje?

confused-1.gif