Hahaahaa...preden napisem objavo na telefonu, se ze poraba na Skodi resetira
Z resetom se ti avtomatsko tudi napolni rezervoar.
Saj sem napisal, da bom najprej testiral ...Samo pazi, tega ne smes obljubiti sgojim strankam, ker to morajo stranke same ugotovit.
Nimam tega gumba. Imam dva stevca za vse skupaj, zakaj dva, ne vem. Oba resetirata in nimas povprecne porabe npr. polnega tanka. Tako da niti ne morem preverit, koliko laze, merim pac prek poraba.com, kar je itak najtocneje.Programer je ODLIČNO razmišljal in zadevo ODLIČNO implementiral.
To kar vidva namreč pišeta je kratkotrajna poraba (aka dnevna). Če pa klikneš ta pravi gumb, pa prideš do dolgotrajnih podatkov (povprečna poraba, ure, povprečna hitrost, razdalja), ki se NE resetirajo samodejno. Oz. morda se pri 9999 km. Pojma nimam, ker še nisem tako dolgo čakal.
Je včasih fajn slediti RTFM načelu, da se ne piše bedarij po netu .
Recimo jaz ta način delovanja prav pogrešam pri drugih avtomobilih.
Pa da se ne boš preveč mučil: na tvoji gajbici se postavi na povprečno porabo (boš videl enkico zraven) in potem pritisni SPODNJI gumb na ročki za brisalce in glej čudež, ko se bo tista shortterm enkica spremenila v longterm dvojkico .
2017 letniki imajo takšen izgled kot je v mojem video posnetku zgoraj... Razen recimo Sharan, Caddy, ki so še vedno grajeni na stari platformi...Sem zdaj pokapiral da gre za starejso zasnovo pri mojem, ker 2017 letniki imajo cisto drugacni izgled in vec podatkov.
Srečno vožnjo in naj ti tako dobro služi kot meni