Ford Kuga Hybrid

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.751
268
83
43
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
tale avto mi je malo padel v oko, razno razni chat gptji ponujajo hvalospeve o tem avtu, tudi na Summitu so mi ga zelo pohvalili (no, ne samo oni, kar par prodajalcev, tudi ko sem malo povpraševal po ostalih hybridih) ... cenovno deluje zelo ugodno, v oči mi je tudi padel plug-in model, ker deluje na principu Toyote, se pravi, ga komot voziš kot normalen hybrid in s tem nafilaš baterijo (npr. z vožnjo po AC, potem pa ob prihodu v mesto samo na elektriko). veliko je govora o tem, da so praktično skopirali Toyotino tehnologijo, kar potem ni slabo. vseeno se o PHEV varianti najdejo zapisi o nekem problemu, ki naj bi bil rešen s Fordovim vpoklicem.

Corolla, ki jo imamo trenutno, mi je sicer super avto, ampak tamala raste in s tem je bilo potrebno nabaviti večji otroški sedež in je naenkrat nastala precej gneča v avtu. drugače sploh ne bi razmišljal o menjavi. RAV4, ki bi ga imel takoj, je izven budgeta, potem sem malo delal research in pod prste mi je prisla Kuga. če ima kdo kakršne koli izkušnje s tem avtom, bom vesel kake uporabniške informacije.