Fobije

B81

22. jul 2007
37.711
10.976
113
Predator nima fobij. On je fobija drugih.
grin1.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Mene je groza višine (na tisti nebotičnik s steklenim dnom niti v najhujših sanjah ne bi šla), ne počutim se dobro v avtu (paranoja pred nesrečami & hitrostjo), odpor imam do golobov (ko poleti v bližini mene me kar zvije...) in podgan, ne počutim se dobro v vodi (fobija pred globino in da me bo kaj ugriznilo), pa položaji, kjer ne morem vseh štirih okončin uporabljat (npr. nikoli ne bi šla v kajak, ker so noge "fiksirane"). Pa recimo kakšni zaprti prostori npr. v dvigalu mi je neprijetno, ampak se da preživet
smile-1.gif

Ma, tebi pa življenje ne more bit čist enostavno!
To je zdravo že ka kakšno primerno titulo...
evil.gif

Paco

Pripravnik
6. okt 2007
62
4
8
ksz..

vode nekako... v smislu, da bi se utopil. Kot otrok sem kar veliko plaval, morje, bazeni in že takrat mi je bilo malo čudno, tem starejši sem pa ne vem zakaj ampak neprijetno mi je, ko mi teče voda npr. pri tušu po obrazu in ne morem dihat takrat. Ne postanem paranoičen ali kaj podobnega, tudi skočim na glavo na morju ampak pod vodo oz. v ko mi voda ovira dihanje dobim kot neki flashback, da se mi je enkrat nekaj res hudega zgodilo na ta način, kot da sem se utopil. Pa se mi ni, saj ne pomnim,mislim, da bi si zapomnil. čudno v glavnem.
Višina pa pajki so tudi zoprni.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Imam strah pred višino/globino. Ko pogledam navzdol imam občutek, da imam v želodcu 50-kilogramsko skalo, noge pa postanejo lesene.

Za tiste, ki ne morete jesti breskve: dobro jo operite pod tekočo vodo, jo mokro malo zdrgnite med dlanmi in sperite. Pojejte še mokro in skomina izgine.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Bojite se jesti breskev???
shocked-1.gif

Kaj se norca delate al kaj?
confused-1.gif

Jaz ima samo eno fobijo, ChuckNorrisphobia.
grin1.gif

Ne ne. Saj ne. Priznam, par stvari me je pa res strah.
-Strah me je zobarja in tistega zvoka svedra.
bonk.gif

-Če vem da sem globlje od cca. 5 metrov v vodi, me zagrabi panika in moram takoj na površje, čeprav imam zraka še za pol minute najmanj.
crazy1.gif

-Višine me ni strah, mi je pa zoprno, če je ograja nizka, višina pa velika.
grin1.gif
primer BALON. Sem vseskozi ko sem gledal dol bil v rahlo skrčenem položaju. Je pa res da je tista ograjca res nizka.
- Tele pa še nisem zasledil na alterju. Sem dal okoli vratu za foro tisti ovratnik, če si poškoduješ vrat. Sem skoraj fasal živčen zlom, ker hudiča nisem znal takoj sneti, ostali me pa niso resno jemali.
jezen.gif
Nisem prenesel tega, da ne morem premikat glave, izgubil sem ravnotežje... kriza!!! Upam da mi tega sranja ne bo treba nikol imeti gor.

Kar se tiče višine:
Eni se je bojijo več, spet ostali manj. Me pa resno zanima, če kdo ob ogledu tega filmčka ne dobi potnih rok...
grin1.gif
Glej celega!

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz...

no, mal se bojim pajkov, pa kšnih kobilc, žužkov, sam glih skupi nebi padla, bi pa kričala
grin1.gif
pa zbežala seveda.

Mal me stiska v vodi, če je zelo globoka, pa da se vidijo skale pa potem tiste "luknje" med skalami imam občutek, kot da me bo potegnilo dol.
Najhujša stvar je pa to, da plavam v ne pretirano globoki vodi, pa da med plavanjem zadanem kakšno skalo z nogo, dovolj je samo dotik, pa da je kosmata
shocked-1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Mene je groza višine (na tisti nebotičnik s steklenim dnom niti v najhujših sanjah ne bi šla), ne počutim se dobro v avtu (paranoja pred nesrečami & hitrostjo), odpor imam do golobov (ko poleti v bližini mene me kar zvije...) in podgan, ne počutim se dobro v vodi (fobija pred globino in da me bo kaj ugriznilo), pa položaji, kjer ne morem vseh štirih okončin uporabljat (npr. nikoli ne bi šla v kajak, ker so noge "fiksirane"). Pa recimo kakšni zaprti prostori npr. v dvigalu mi je neprijetno, ampak se da preživet
smile-1.gif

Ma, tebi pa življenje ne more bit čist enostavno!
To je zdravo že ka kakšno primerno titulo...
evil.gif

Ah sploh ni sile. Še najhujša je višina, ostalo so pa bolj "neprijetnosti" oziroma če ni potrebe po tem, se ne ukvarjam (s kajakom se ne bom šla vozit npr, hehe)..
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ufff, me kar mrzli trzljaji oblivajo, ko berem na Wikipedii o tem Coconut crab-u.
smile-1.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
ksz...

no, mal se bojim pajkov, pa kšnih kobilc, žužkov, sam glih skupi nebi padla, bi pa kričala
grin1.gif
pa zbežala seveda.

Mal me stiska v vodi, če je zelo globoka, pa da se vidijo skale pa potem tiste "luknje" med skalami imam občutek, kot da me bo potegnilo dol.
Najhujša stvar je pa to, da plavam v ne pretirano globoki vodi, pa da med plavanjem zadanem kakšno skalo z nogo, dovolj je samo dotik, pa da je kosmata
shocked-1.gif

E, tole paranojo mam pa jst tud. brrrrrrr. Rajš plačam 200 evrov več za morje, sam da ni takih skal in plaž, ker me kr zmrazi!
uf-1.gif

Aja, pa še eno mam. Duhovi. Katastrofa. Kakor hitro sem sama v sobi al v hiši...mam že domišljije čist preveč. Jajks
cry12bpy.gif

Nazadnje urejeno:

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

Edino kar mi je res za umret je to, da bi se recimo nekam zagozdil in ne bi mogel rok premikat. Recimo, da padem v kaki tesni jašen in mam roke stisnjene ob telo. Jaz bi takoj živčni zlom dobil v takem primeru.

Drugače pa niam glih nekih fobij. So pa mogoče kake manjše neprijetnosti, ki se jih, da brez problema preživet
smile-1.gif

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Edino kar mi je res za umret je to, da bi se recimo nekam zagozdil in ne bi mogel rok premikat. Recimo, da padem v kaki tesni jašen in mam roke stisnjene ob telo. Jaz bi takoj živčni zlom dobil v takem primeru.
Evo, to tud jaz. Spomnim se že veliko let nazaj, ko so k nam na tv-je šele prišle tiste resnične zgodbe iz Amerike. No, ena je bila takšna, ko je par let star fantek sredi travnika padel v čisto ozko in globoko luknjo in se tam zagozdil. Potem so ga pa reševali ogromno ur in z nekimi vrtalniki zraven kopali še eno luknjo in ne vem kaj še vse. Jaoooooo, jst bi crknu tam noter.

Ali pa ko vidim v filmu, da nekoga živega npr. v krsto zaprejo
grin1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
mah sej če veš da je en zraven je dosti lažje... ne bi pa želel bit v takem jašku in nikjer nobenega!