Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Mene je groza višine (na tisti nebotičnik s steklenim dnom niti v najhujših sanjah ne bi šla), ne počutim se dobro v avtu (paranoja pred nesrečami & hitrostjo), odpor imam do golobov (ko poleti v bližini mene me kar zvije...) in podgan, ne počutim se dobro v vodi (fobija pred globino in da me bo kaj ugriznilo), pa položaji, kjer ne morem vseh štirih okončin uporabljat (npr. nikoli ne bi šla v kajak, ker so noge "fiksirane"). Pa recimo kakšni zaprti prostori npr. v dvigalu mi je neprijetno, ampak se da preživet
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Mene je groza višine (na tisti nebotičnik s steklenim dnom niti v najhujših sanjah ne bi šla), ne počutim se dobro v avtu (paranoja pred nesrečami & hitrostjo), odpor imam do golobov (ko poleti v bližini mene me kar zvije...) in podgan, ne počutim se dobro v vodi (fobija pred globino in da me bo kaj ugriznilo), pa položaji, kjer ne morem vseh štirih okončin uporabljat (npr. nikoli ne bi šla v kajak, ker so noge "fiksirane"). Pa recimo kakšni zaprti prostori npr. v dvigalu mi je neprijetno, ampak se da preživet
Ma, tebi pa življenje ne more bit čist enostavno!
To je zdravo že ka kakšno primerno titulo...
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
ksz...
no, mal se bojim pajkov, pa kšnih kobilc, žužkov, sam glih skupi nebi padla, bi pa kričalapa zbežala seveda.
Mal me stiska v vodi, če je zelo globoka, pa da se vidijo skale pa potem tiste "luknje" med skalami imam občutek, kot da me bo potegnilo dol.
Najhujša stvar je pa to, da plavam v ne pretirano globoki vodi, pa da med plavanjem zadanem kakšno skalo z nogo, dovolj je samo dotik, pa da je kosmata
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Aja, pa še eno mam. Duhovi. Katastrofa. Kakor hitro sem sama v sobi al v hiši...mam že domišljije čist preveč. Jajks
Evo, to tud jaz. Spomnim se že veliko let nazaj, ko so k nam na tv-je šele prišle tiste resnične zgodbe iz Amerike. No, ena je bila takšna, ko je par let star fantek sredi travnika padel v čisto ozko in globoko luknjo in se tam zagozdil. Potem so ga pa reševali ogromno ur in z nekimi vrtalniki zraven kopali še eno luknjo in ne vem kaj še vse. Jaoooooo, jst bi crknu tam noter.Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Edino kar mi je res za umret je to, da bi se recimo nekam zagozdil in ne bi mogel rok premikat. Recimo, da padem v kaki tesni jašen in mam roke stisnjene ob telo. Jaz bi takoj živčni zlom dobil v takem primeru.
Ma štekam te careCitat:
Uporabnik msenjur pravi:
govorim o situaciji ko drugače ne gre!