Fobije

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Tudi na CN Towerju v Torontu so taka tla na razgledni ploščadi... nič pretresljivega...

ma sem bil tam gor, pa ravno prijetno lih ni hodit po tistem steklu

tony

Guru
23. jul 2007
9.750
1.535
113
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
ksz

kaj sem edini ko ne prenesem dotika breskve ?
grin1.gif

Evo, jest tut, jest tut
grin1.gif
)

Skratka, na vsake svete cajte že pojem kakšno, ampak veliko raje imam nektarine
redface-1.gif

P.S.: aja, injekcij tudi ne maram... Ko me je zobarica pred delanjem plombe vprašala, če bi imel injekcijo, se mi je zdelo smešno za popizdit...
bonk.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
KSZ

Mam fobijo pred zajci. Pišuka to me totalno pretrese, da nam glih jaz dobila enga tipa nesposobnega
shocked-1.gif

majč

Sej se edin slovenet zanima zate...devičnik.press

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.461
575
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
KSZ

Mam fobijo pred zajci. Pišuka to me totalno pretrese, da nam glih jaz dobila enga tipa nesposobnega
shocked-1.gif

majč

Čbelca, tole pa ne gre ravno skup s tvojim podpisom. Kako loh sploh prganjaš zajce, če se jih pa bojiš
rolleyes-1.gif

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.783
221
63
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
ksz

grin1.gif

...Ker je kosmata!
hysterical-1.gif
Preprosto me skominja že samo, če jo držim v roki, najbolj grozen občutek pa je, ko ugriznem vanjo in se pojavi kontrast med občutkom notranje vlage in kosmate zunanje kože ...
hysterical-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
ksz

grin1.gif

Evo, jest tut, jest tut
grin1.gif
)

Skratka, na vsake svete cajte že pojem kakšno, ampak veliko raje imam nektarine
redface-1.gif

P.S.: aja, injekcij tudi ne maram... Ko me je zobarica pred delanjem plombe vprašala, če bi imel injekcijo, se mi je zdelo smešno za popizdit...
bonk.gif

A si ti kdaj breskve rabutal in jih skril pod majico/v hlače??
grims-1.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Jst mam fobijo pred visokimi stvarmi. Dejansko mi srce začne močno bit, če stojim pod žrjavom. Takrat obstaja možnost da odletim skp. Pred višino nimam strahu, ampak da stojim spodaj in gledam gor, me pa kar strese.

Se je že zgodilo, da na šrangi nisem mogla stat ob mlaju al pa da sem v Gradalendu odletela skp, ker sem naparavo pogledala. Sej, ko sem bla enkrat gor ni blo panike, ampak prej nisem smela te "pošasti" pogledat.
stupid-1.gif

Aja, pa ne smem pulijev nosit in kratkih verižic. Imam občutek, da me nekaj duši in takrat panično iz sebe dol vlečem stvari.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Nimam fobije pred breskvijo ampak da samo pomislim na olupek me kr strese.... Lahko z nohti drgnem po steni, tabli, cviljenje stiropora mi tud nič ne naredi, škripanje noža po krožniku tud nič....

Sem se bal tud zobarja včasih pa zdej ne več, ker mam enga normalnega, ki ne drži svedra predolgo na zobu in ne boli dolgo...

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
A bi pol tole bil problem?
Ampak je fajn plačano... Zdej me pa zanima za kolk dnarja bi šel delat tole nekdo, ki ima fobijo pred višino?
705262-slikca2.png

Priponke

• 705262-slikca2.png
    705262-slikca2.png
    240,9 KB · Ogledi: 88
Nazadnje urejeno:

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Mene je groza višine (na tisti nebotičnik s steklenim dnom niti v najhujših sanjah ne bi šla), ne počutim se dobro v avtu (paranoja pred nesrečami & hitrostjo), odpor imam do golobov (ko poleti v bližini mene me kar zvije...) in podgan, ne počutim se dobro v vodi (fobija pred globino in da me bo kaj ugriznilo), pa položaji, kjer ne morem vseh štirih okončin uporabljat (npr. nikoli ne bi šla v kajak, ker so noge "fiksirane"). Pa recimo kakšni zaprti prostori npr. v dvigalu mi je neprijetno, ampak se da preživet
smile-1.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Ni problem višina. Problem je velikost. Npr. če bi sedaj živeli dinozavri, bi mene kap v 3 sekundah. Težko razložim. Žerjav je eden izmed najboljših primerov.
grin1.gif

v glavnm, če je kaj velikega in se premika
cry12bpy.gif