Citat:
Uporabnik Anamarija pravi:
Pa sladoleda na palčki tudi nikoli ne poliže do konca, da se z jezikom ne dotakne lesa.
Jaz jo ponavadi na koncu z zobmi še v trske predelam.
Citat:
Pa sladoleda na palčki tudi nikoli ne poliže do konca, da se z jezikom ne dotakne lesa.
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Jaz jo ponavadi na koncu z zobmi še v trske predelam.hrček.
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Citat:
kr kurjo polt sm dobila, k tvoj odgovor prebrala. Jst je tut ne morem polizat do konca, ker sovražim ta občutek lesa na jeziku. Nebi mela pa to glih za fobijo no.
Heh, dober psiho-test.Citat:
Uporabnik franci pravi:
A kdo začuti malce mrzle noge ob spodnji sliki?
I
I
v
Pred ogledom se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom ( ni za arahnofobiste!!! )
I
I
I
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Heh, dober psiho-test.Citat:
Uporabnik franci pravi:
A kdo začuti malce mrzle noge ob spodnji sliki?
I
I
v
Pred ogledom se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom ( ni za arahnofobiste!!! )
I
I
I
Najprej me je oblila zona, ko pa sem videl, da v resnici ni pajek, pa je v trenutku minilo.
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Citat:
kr kurjo polt sm dobila, k tvoj odgovor prebrala. Jst je tut ne morem polizat do konca, ker sovražim ta občutek lesa na jeziku. Nebi mela pa to glih za fobijo no.
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Hmm, fobije nimam kakšne, dobim pa kurjo polt če slišim koga da si nohte pili