Fobije

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik Anamarija pravi:
Pa sladoleda na palčki tudi nikoli ne poliže do konca, da se z jezikom ne dotakne lesa.
13.gif

Jaz jo ponavadi na koncu z zobmi še v trske predelam.
grin1.gif
hrček.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Pa sladoleda na palčki tudi nikoli ne poliže do konca, da se z jezikom ne dotakne lesa.
13.gif

grin1.gif
hrček.

kr kurjo polt sm dobila, k tvoj odgovor prebrala. Jst je tut ne morem polizat do konca, ker sovražim ta občutek lesa na jeziku. Nebi mela pa to glih za fobijo no.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Citat:
13.gif

grin1.gif
hrček.

kr kurjo polt sm dobila, k tvoj odgovor prebrala. Jst je tut ne morem polizat do konca, ker sovražim ta občutek lesa na jeziku. Nebi mela pa to glih za fobijo no.

A dej nehi ...
grin1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik franci pravi:
A kdo začuti malce mrzle noge ob spodnji sliki?
grin1.gif

I
I
v
Pred ogledom se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom ( ni za arahnofobiste!!! )
I
I
I
Heh, dober psiho-test.

Najprej me je oblila zona, ko pa sem videl, da v resnici ni pajek, pa je v trenutku minilo.

o0o0ki

Pripravnik
21. apr 2008
323
0
16
Ljubljana
Jst pa ne prenesem, da kdo vgrizne v žlico, vilco, karkoli temu podobnega. Med kosilom se mi je že vlikrat zgodilo, da sm dobil kurjo polt, ker je nekdo v žlico ugriznil
jezen.gif

Tut višine se mal bojim, ker vedno razmišlam, "kaj če dol padm?"
evil.gif

Drgač pa pajki, sršeni, ose, itd itd... se jih nič ne bojim.. Velikrat sm že pajka prjel v roko in ga čez okno dal, tut čebelo mi je uspel enkrat prjet
cheer.gif

Včas se mi zazdi, da mam socialno fobijo, ker mi je ful neprijetno, če nekdo o meni nima pozitivnega mnenja..

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik franci pravi:
A kdo začuti malce mrzle noge ob spodnji sliki?
grin1.gif

I
I
v
Pred ogledom se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom ( ni za arahnofobiste!!! )
I
I
I
Heh, dober psiho-test.

Najprej me je oblila zona, ko pa sem videl, da v resnici ni pajek, pa je v trenutku minilo.

Ja tole je rak vbistvu. Škoda.
wink-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Sicer pa slika, ki mi je vlila največ groze in mrzlega pota, je bila tista, ko so se kao ličinke nekega ščurka zredile v kolobarju od joške.
uf-1.gif

Zaradi tiste slike me je en teden vsake tolko spreletela trzavica.
crazy1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
oja una ogabna...sm jo na mail dobila, zravn pa pisal, da treba vse nove cunje oprat zared teh črvov

Flacco

Pripravnik
17. mar 2009
273
0
16
Jaz mam 2 fobije: bojim se letenja, vsako leto bolj, kljub temu da letim 1x na 4 mesece. Bojim se tudi globin morja..... nikoli ne-bi šel v morje kjer je voda tako globoka da je kar črna...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Citat:
13.gif

grin1.gif
hrček.

Pol ga neb povlekla Ostržku?
confused-1.gif

B81

22. jul 2007
37.709
10.976
113
Jebomater zaradi tiste slike pol leta nisem mogo jest domače suhe salame. Ko sem noter cel poper videl, me je minilo
grin1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Nalimajte to ******* sliko... ne pa da razglabljate.

Kaj je to?

worm.jpg

Tukaj bi pa užival, če bi jih s pinceto ven vlekel
crazy1.gif