Fobije

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Strah pred izgubo nadzora nad situacijo (recimo v avtu, na višini, v popolni temi). Hec je, ker je to prišlo samo od sebe šele ko sem odrasel. Začelo se je enkrat na faksu. Nimam nobenih težav v letalu, hvalabogu. Gondole, smučarske žičnice, baloni in podobno pa raje ne. Weird shit...
uf-1.gif

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Jaz se pa bojim, da bi mi dal kdo roko pred usta ker ne morem skoz nos dihat., pa v morju al pa jezeru se tud ne kopam več, ker ne vem kaj je noter. Se bojim da bi me kej zagrablo al pa da bi na kej čudnega stopila. Pa malo mi gre na jok če moram it po kakšnih stopnicah skozi katere se skoz vidi. Enkret sem na enih že tako obtičala, ni šlo ne naprej ne nazaj. Par krokodiljih solz in je blo pol bolš. Ja takle mamo.
grin1.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Fobijo imam pred neumnimi ljudmi ali pa pred nakladači.
redface-1.gif

Pa tudi pred globokimi temnimi vodami, višino, temo, pred vsem, kar deluje neobvladljivo. Control freak?
tongue-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Fak, berem tole pa se čudim, kakšne modele mamo na alterju... dobri/dobre ste, da sploh živite...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Temne vode (sploh kako črno dno, sem plaval blizu takega roba, pa ni fajn občutek), predvsem pa strah pred padcem v globino. Če se nečesa držim sigurno, ni panike. Visenje na kaki skali ali spolzkem klinu na plezalni poti v hribih mi je pa zelo zoprno. Ampak se da navadit počasi.

Avioni so pa čisto krasna reč, brez najmanjših problemov. Pa prvič slišim za fobijo pred breskvami.
confused-1.gif

Sto ljudi sto čudi.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Hmm, fobije nimam kakšne, dobim pa kurjo polt če slišim koga da si nohte pili
crazy1.gif

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Fak, berem tole pa se čudim, kakšne modele mamo na alterju... dobri/dobre ste, da sploh živite...

Js se tut čudim...
Lahk bi parkirali tam ko je za invelide...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Jaz ko sem abdukcijo gledal prvič sem okamenel....

kaj vse živo dajajo na torrente
jezen.gif

Drugač B.P

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
ma zvija tudi recimo pri snowboardanju, ko se peljem v Tignesu na gondoli za Grande motte al pa isto gondola na Vogel.

Kaj pa potem v Val'd Isere-u, tam kjer greš na ledenik, ko je sedežnica napeljana čez hrib
grin1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
ma zvija tudi recimo pri snowboardanju, ko se peljem v Tignesu na gondoli za Grande motte al pa isto gondola na Vogel.

Kaj pa potem v Val'd Isere-u, tam kjer greš na ledenik, ko je sedežnica napeljana čez hrib
grin1.gif

Ni lepšega, pa ko zapiha tam gori, ko ti začne nosit tisto sedežnico levo in desno, malo škripne, tisto je res malo xtreme tud zame...
Sicer sn pa tak vedno bil nalit ko opica, tako da po prfi furi se mi je že fučkalo če zgrmimo dol,...
bonk.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Temne vode (sploh kako črno dno, sem plaval blizu takega roba, pa ni fajn občutek), predvsem pa strah pred padcem v globino. Če se nečesa držim sigurno, ni panike. Visenje na kaki skali ali spolzkem klinu na plezalni poti v hribih mi je pa zelo zoprno. Ampak se da navadit počasi.

Avioni so pa čisto krasna reč, brez najmanjših problemov. Pa prvič slišim za fobijo pred breskvami.
confused-1.gif
Obstaja baje tudi strah pred kumaricami
shocked-1.gif

(no ja, saj strah pred pajki tudi ni glih racionalen, pa kumare imajo tako "mozoljavo kožo" ...)

Glede letala, glih na zadnjem letu je pri priletu v deževni oblak začelo tak lepo gor in dol it. Posebej ko več sekund neprestano gre dol, ti začne strah na vrata trkat
grims-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ne vem no, ko sem bil prvič, smo v nevihti pristajali, pa se mi je zdelo še bolj fino, ko tako malo ruka. Pa obvezno pri oknu sedet. O strahu ni nobenega govora.

Čudno, ko pa stopim na rob en meter visoke škarpe, me pa že prpa daje.
crazy1.gif

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Mene bi rahla histerija napadla samo, če bi se mi kakšen večji mrčes v lase zapletel.

To foro z breskvami ima tudi moj brat, zato mu kupujemo nektarine. Pa sladoleda na palčki tudi nikoli ne poliže do konca, da se z jezikom ne dotakne lesa.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik Anamarija pravi:
Pa sladoleda na palčki tudi nikoli ne poliže do konca, da se z jezikom ne dotakne lesa.
On bi pa najebal, če bi še živel v času lesene žlice...
shocked-1.gif