Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
x2, res bi se lahko vsaj malo potrudili z obliko. Saj se razume, da gre za budget avto, a je že fiat stilo (sploh 3-vratni) pravi lepotec. Kaj šele bravo 2.
Meni se pa zdi ravno obratno. No mogoče ker si lastim karavanko, pa mi sploh ni napačna. Čeprav mi je tudi žena govorila da je rabla en čas da se je navadila. Da ne omenim kaj je govorila, kateremu avtu so podobne tiste zavite krom lajstne na zadnjem delu. Težko sem jo prepričal, da so te privzete od Adama.
Meni recimo se tudi Tipo sploh ne zdi napačen in bi bil definitivno v ožjem izboru, če bi kupoval avto. Bo že držalo, da imajo vsake oči svojega malarja.
Meni recimo se tudi Tipo sploh ne zdi napačen in bi bil definitivno v ožjem izboru, če bi kupoval avto. Bo že držalo, da imajo vsake oči svojega malarja.
The Fiat Tipo Hatchback and Station Wagon are designed to make every journey more fun. Discover the features and customise your car with optional packs.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.