Hej. Se je kdo že kaj poglobil v novo generacijo ur? Kaj bi vzeli Fenix 7X Vs Epix 2. Sicer glede na cene dvomim, da bom kupoval, ampak vseeno.
Saj se mi ne mudi. Kupujem že 2 leti.Lahko ti povem, da pri nas ne boš videl ne ene ne druge še vsaj en mesec. Razprodane že na najpomembnejših trgih.
Če kupuješ že 2 leti, potem tega ne rabiš. Daj na stran za drugi avto
Če dela oz. dokler dela. Kolegu so menjali se mi zdi že 3 fenix6x zaradi nedelovanja.Kul. Solar verzija ima teoretično unlimited battery life. Dober USP
top izgleda rolex skydweller, če se omenja ura kot nakit, nikakor pa ne garmin fenix. to je z mojega vidika, pač.Če bi hotel nasvet, da naj kupim kar rabim, bi svojo ženo vprašal.
Ura je tud “nakit”, ponavadi sem mel vedno po 2,3 razlicne paščke, mam tudi tri analogne ure. Ampak tale garmin fenix zgleda top. Epix bi moral probati, da ni premala. Pa nekako mi bolj disi par tednov baterije, tista lucka je super uporabna, ze ko gres ponoci na skret da ne rabis luci prizigati
Se načeloma strinjam - a je Garmin uspel s Fenix serijo narediti ure (cronoghraphe?), ki so jebeno dobro športne ure, z menjavo paščka (in morebiti watchface) dobro zgledajo tudi k obleki.top izgleda rolex skydweller, če se omenja ura kot nakit, nikakor pa ne garmin fenix. to je z mojega vidika, pač.
F7 sapphire ima ohišje iz titana že po defaultu. Lahko pa kupiš še TI pašček, samo tisto pa res stane. Mislim, da ranga 200 eur več.No - jaz ravno zaradi tega ne sprašujem žene …
Meni so X prevelike - X od 5tke naprej pomeni velikost F3 - in ravno velikost F5 vs F3/F5X me je napeljala na menjavo. In ne grem več na X velikost (čeprav me glede na EMŠO to še vseeno čaka …).
Nekaj je še teža (ja vem - navadiš se na kak gram več na roki) - a je vseeno bolj udobno imeti manj teže na zapestju. In zato sem na TI variantah … (ima se, može se - sam žena ne sme za ceno zvedeti …)