Ni problema, to so navodila, ki sem jih prejel:
Test velja za večino ur z barometričnim senzorjem. Preizkušeno na fenix 3 in fr935.
Would you be able to put your device into test mode, and send in a photo of the values on the screen, here is how -
Sliko sem poslal.Ne vem pa, kakšna je razlika med pravimi in napačnimi vrednostmi. Ura je kazala cca 10 mb nižjo vrednost od dejanske.
- Power off device
- Hold the Down key
- Press and release power button (while still holding the Down key) to put in test mode
- Press the Back key 8 times
Naj bi bilo zrihtano do 15. Avgusta ...Mbills nove mc kartice ne podpirajo garmin pay
Bodo pač odkartal 10M, če ne, bo to slaba (in še dražja) reklama ....Nove težave za Garminove uporabnike. https://www.forbes.com/sites/barryc...min-pay-10m-ransom-to-end-two-day-outage/amp/
Show za uporabnike, podatki se ze nekaj casa zbirajo z razlogom.Bodo pač odkartal 10M, če ne, bo to slaba (in še dražja) reklama ....
Zakaj si kupil f6, če je bil f3 (očitno) boljši v stvari , ki te sedaj moti?Seveda ne rabim višinomera pri tenisu, podatki so pa na voljo in so zelo zanimivi.
Pas imam sem kupil, ga uporabljam po novem tudi za tenis, na F3 ga nisem rabil, ker je delal več kot ok.