Z Revolut MC in Curve MC že nekaj časa.Garmin pay že dela z MC?
Kolikor vem, trenutno nobena slovenska banka ne podpira Garmina Paya. Lahko pa vzameš recimo Curve kartico in jo vežeš na debeetno/kreditno MC/Viso poljubne banke. Ali pa odpreš Revolut in s Slo kartico filaš Revolut račun, iz katerega potem plačuješ.Deželna banka MC bi šlo? Moram probat en popoldan
Z Mbills MC ne
Ena boljših v zadnjem časuJupi. A wifi bo tudi, da ima človek kaj počet ko v vrsti čaka, da plačate vse položnice, sprejmete pakete, vpišete loto listke, stehtate sadje, moško striženje, žensko pedikuro in knauf, postrežete sendvič, proteine.si, zavarovanje in pranje in hura že smo na vrsti tisti, ki smo prišli na petrol tankat. Saj se spomnite, petrol, naftna družba se vam je včasih reklo.
Je prišlo obvestilo. Kartica je že aktiviranaSpoštovani,
vsem uporabnikom mobilne denarnice mBills smo ponovno omogočili uporabo sistema Garmin Pay, prav tako pa je kartico mBills Mastercard mogoče povezati s fitbit Pay.
Lep pozrav,
Matic Žmuc
MBILLS d.o.o.
A nima že wifija? Ima pa itak pulzmer tako da ga lahko spremljaš, ko v vrsti stojiš.Jupi. A wifi bo tudi, da ima človek kaj počet ko v vrsti čaka, da plačate vse položnice, sprejmete pakete, vpišete loto listke, stehtate sadje, moško striženje, žensko pedikuro in knauf, postrežete sendvič, proteine.si, zavarovanje in pranje in hura že smo na vrsti tisti, ki smo prišli na petrol tankat. Saj se spomnite, petrol, naftna družba se vam je včasih reklo.
Kolikor mi je znano, za plačilo goriva ni nujno vstopiti v bencinski servis. Obstajajo drugi načini.
Vsekakor na telefonu boljše vidiš... Meni osebno pa ni tolk praktično. Ravno zato sem kupil trenutno uro za začetek, da ne rabim telefona, super vidljivo na soncu, samo vozim/hodim, baterija držiiii...Jaz imam fenixa 6X, karte niso slabe, saj je source, če se ne motim, vsaj v osnovi Open Street Map, kot pri večini teh outdoor zdev. Da se tudi naložit druge karte, amapak če res rabim še vedno raje gledam na telefon (Komoot app) že zaradi velikosti zaslona. Je pa res da uglavnem rabim na kolesu, kjer imam quadlock mount za telefonom na balanci.
že imam. verjetno blizu 15 let staregaEvo me, ce ste dosti na terenu pozabi na telefon ampak si omisli namensko napravo, v slabem vremenu, dezju, sneg pomoznosti z zunanjo anteno. Ne mores verjeti kaksna razlika.