F1 SPA...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

prjatu

Pripravnik
24. jul 2007
413
9
18
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Mi pa ni jasno..kako sta fisiko in kimi šla isti krog v bokse, če so rekli da je fisiko zelo lahek...res..da je privarčeval nekaj goriva v warm-up krogu in za SC...ampak saj ga je tudi kimi v tem primeru?

Poraba, je že kar nekaj časa znano, da je Mercedesov motor precej varčen. Pa tudi Kers/brez Kersa je seveda razlika, ker tisto so skupne teže, očitno je imel Kimi vseeno nekaj manj bencina

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Torej so napovedi za kimija/ferari vedno kar fajn zgrešene? to sem jaz že enkrat na začetku rekel, pa so dejali, da ni temu tako, ker ti dirkalniki imajo pač malo manj balasta, tako da je dejansko nekje enako, kot z ali brez kersa.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.234
113
dirkalnik + voznik = 605KG
dirkalnik + kers + voznik = 605KG

a bo zdaj? ferrarijev motor je bolj požrešen... to je to

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
kar konkretno bolj požrešen, čudi me, da niso fisiku dali malce več goriva, da bi bil en krog dlje od kimija...pa bi bila zmaga na dosegu roke. al pa so še sami bili tako presenečeni da jim ni bilo jasno kaj se dogaja
smile-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Samo nekaterih pa res ne zastopim... za zmagovalca ni pohvalno, da je zmagal in prehitel vse ostale, ampak se mora skriti v kot, ker je naredil premajno razliko med drugim, Force Indijo... vsi ostali, ki so zaostali za to isto Force Indijo, so pa odpeljali izvrstno dirko... z izjemo 4 ali 5 kom, ki so zapeli v tretjem ovinku...
aplauz.gif

Ali drugače: izvrstna dirka za Fisika v Force Indija, negativna ocena za Rajca v Ferrariju, ker ga je premalo prehitel in negativna za vse ostale dirkače, ker so zaostali za Force Indijo...
cheer.gif

Ti kar proslavljaj fantastično zmago Kimija, jaz pa vem, da je sposoben precej več, zato nad nejgovo predstavo nisem navdušen. Možno da v avtu ni vse štimalo tako kot bi moglo ampak Kimi po dirkaških sposobnostih ni rang Fisicele (je Kimi boljši).

edit: spremenil zadnjo trditev, da se ne bo spet kakšen pacient našel in jo trgal iz konteksta.

Nazadnje urejeno:

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Nisem vedel, da je na voljo več točk, če drugega prehitiš za 1 krog.... ali za dva kroga... če bi prehitel drugega za 5 krogov, bi verjetno dobil 15 točk, drugi pa samo 5... ?!
bonk.gif

Že pišem mail na kimi@ferrari.it da drugič ne ponovi te napake.
priden.gif

Nazadnje uredil moderator:

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
...ampak Kimi po dirkaških sposobnostih tudi blizu ni Fisiceli.
Še ena strokovna... ker je Kimi po dirkaških sposobnostih za Fisicelo ima manj zmag, manj stopničk, manj pole pozišnov in je zato tudi ustrezno manj plačan in vozi pri ustrezno slabšem moštvu ... daj zaključ, preden umrem od smeha...
hysterical-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Kar tolči se po glavi in se smej svoji retardiranosti. Nisem ti jst kriv, če nisi funckionalno pismen in ne zastopiš kaj sem imen namen povedat. Pejt zdej hitr zdrkat na prvo Ferrarijevo zmago...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ma si falil izjavo....hitr se te drugače razume, kar preberi še enkrat.

Ja...drugač se je pa meni formula zagabila, ker me je Kimi tolk na cedilu pustu. Dokler je bil še pr meklarnu je vozu k BOG zj se pa nezanimanje full pozna pri njem.

Pomoje rab mal žurat, past iz kakega čolna ipd.
cheer.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Uf...še leta ne pa ga učijo naj naj najboljši v poslu.

To ni F1, k lohk vsaka opica zmaga z najboljšim avtom.
tongue-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
To ni F1, k lohk vsaka opica zmaga z najboljšim avtom.
tongue-1.gif
Obstajajo pa tudi opice, ki ne morejo voziti F1 bolid...
Citat:
A monkey who can not drive an F1 car
Niki Lauda is a very successful former Formula 1 car driver who is very famous for his achievements as well as for his loud mouth. He has driven for teams like Ferrari and he is also one of the most successful Ferrari drivers second only to Michael Schumacher. Niki has faced many embarrassments in life either because of his loud mouth or because of his funny (and sometimes scary) acts. This is one of such incidents.
Niki was the team principle of Jaguar F1 racing team a few years back. Jaguar was not performing well that time (well actually it never performed and that’s the reason why the company was shut down in just a few years). Frustrated with his driver’s line-up and their poor show in races, Niki made a very bold statement that
"Even a monkey can drive a modern F1 car".
His stupidity did not end there. Just to back his rather insane overstatement, he decided to step into one of the Jaguar F1 cars and do a handful of laps.
Well as expected, when he stepped into the car and started driving it, he stalled the car nearly a dozen of times, spun more than a couple of times and failed to complete even a single lap. In the 'Overdrive' magazine's next month's issue, there was on article on this incidence. The title of that article was,
"Well, there is at least one monkey who cannot drive an F1 car."

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Fantje mal smo skrenili.. Gremo v kaksno drugo temo za ta razglabljanja.. kul?

Bom zaklenil tole..

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.