F1 SPA...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Čudno da nič ne komentirate štarta....
Štart je bil dober, ja, sploh Puta je izvedel enega svojih boljših...

Nazadnje uredil moderator:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Čudno da nič ne komentirate štarta....
Štart je bil dober, ja, sploh Puta je izvedel enega svojih boljših...

Je pa to dobra popotnica za Monzo
cheer.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Dobr ga je nataknu na podiumu.
hysterical-1.gif

Še lepo prst držal pa mal poruku da noben ni vidu kolk ga je šlo vanj.
hysterical-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Lepo sta mladca nataknika vse v prvem ovinku in zjebala dirko za mnoge...skoraj bi bilo bolje, da bi sami badoeri vozili, kot pa ti neizkušeni otroci...

zgleda bo buttnu vseeno uspelo..ko gre on ven, tudi drugi nimajo sreče
wink-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
ma ja...im not impressed..je bilo kar nekaj hitrejših voznikov, a je pač imel srečo in hitro obšel fisikelo zaradi KERSa, potem pa logično, da ni mogel mimo, kers power spet...

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Kateri so bili hitrejši?
KERS - yebat ga, je dovoljen in se ga sme uporabljati. Pred sezono je bil Ferrari eden tistih, ki se je zavzemal za prepoved KERS-a letos, ampak sta Mosley in BMW tiščala. Res je bil leteči štart idealna priložnost za uporabo KERS-a vendar je povsem mogoče, da bi se Kimi Fisicu približal tudi kasneje. Po drugi strani bi Fisico leteči štart bolje izpeljal.

Kakorkoli - zanimiva dirka. Škoda za Hamiltona, Buttna in Alonsa

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Še vedno za Kimija ni ravno pohvalno, da je med njim v Ferrariju in Fisicelo v Force Indiji tako malo razlike. Na koncu je pa zmaga še vedno zmaga.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Samo nekaterih pa res ne zastopim... za zmagovalca ni pohvalno, da je zmagal in prehitel vse ostale, ampak se mora skriti v kot, ker je naredil premajno razliko med drugim, Force Indijo... vsi ostali, ki so zaostali za to isto Force Indijo, so pa odpeljali izvrstno dirko... z izjemo 4 ali 5 kom, ki so zapeli v tretjem ovinku...
aplauz.gif

Ali drugače: izvrstna dirka za Fisika v Force Indija, negativna ocena za Rajca v Ferrariju, ker ga je premalo prehitel in negativna za vse ostale dirkače, ker so zaostali za Force Indijo...
cheer.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Fisiko je bil hitrejši, pa vettel..

Saj nihče ne pravi, da kimi ni zmagal, ampak pač..jaz nisem bil impresioniran..dosti bolj me je impresionar fisiko, glede na to, da je bil tudi sutil kr fajn zadaj, pa imata enake avte...zgleda je dobil voljo, ker ga novači ferrari za monzo...

enako tudi heidfeld..naenkrat je bil celo hitrejši od kubice.

Mi pa ni jasno..kako sta fisiko in kimi šla isti krog v bokse, če so rekli da je fisiko zelo lahek...res..da je privarčeval nekaj goriva v warm-up krogu in za SC...ampak saj ga je tudi kimi v tem primeru?

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.234
113
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Samo nekaterih pa res ne zastopim... za zmagovalca ni pohvalno, da je zmagal in prehitel vse ostale, ampak se mora skriti v kot, ker je naredil premajno razliko med drugim, Force Indijo... vsi ostali, ki so zaostali za to isto Force Indijo, so pa odpeljali izvrstno dirko... z izjemo 4 ali 5 kom, ki so zapeli v tretjem ovinku...
aplauz.gif

Ali drugače: izvrstna dirka za Fisika v Force Indija, negativna ocena za Rajca v Ferrariju, ker ga je premalo prehitel in negativna za vse ostale dirkače, ker so zaostali za Force Indijo...
cheer.gif

točno tak
smirk-1.gif

in zakaj bi ga kimi sploh moral tiščat do zadnjega? saj se pa ve da fisiko ni mogel prehitet kimija.... torej zakaj bi sploh po nepotrebnem reskiral karkoli več?
heh.... premajhna razlika
hysterical-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Saj nihče ne pravi, da kimi ni zmagal, ampak pač..jaz nisem bil impresioniran..dosti bolj me je impresionar fisiko, glede na to, da je bil tudi sutil kr fajn zadaj, pa imata enake avte...
Kolk impresiven je šele Kimi... poglej zadnje dve dirke, njega in njegovega moštvenega kolega, pa imata enake avte...
hysterical-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Fisiko je bil hitrejši, pa vettel..

Saj nihče ne pravi, da kimi ni zmagal, ampak pač..jaz nisem bil impresioniran..dosti bolj me je impresionar fisiko, glede na to, da je bil tudi sutil kr fajn zadaj, pa imata enake avte...zgleda je dobil voljo, ker ga novači ferrari za monzo...

enako tudi heidfeld..naenkrat je bil celo hitrejši od kubice.

Mi pa ni jasno..kako sta fisiko in kimi šla isti krog v bokse, če so rekli da je fisiko zelo lahek...res..da je privarčeval nekaj goriva v warm-up krogu in za SC...ampak saj ga je tudi kimi v tem primeru?
Vettel je bil hitrejši po zadnjem postanku - kje je bil pa prej?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.