Štart je bil dober, ja, sploh Puta je izvedel enega svojih boljših...Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Čudno da nič ne komentirate štarta....
Nazadnje uredil moderator:
Uporabnik Malecky pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Uporabnik Malecky pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Samo nekaterih pa res ne zastopim... za zmagovalca ni pohvalno, da je zmagal in prehitel vse ostale, ampak se mora skriti v kot, ker je naredil premajno razliko med drugim, Force Indijo... vsi ostali, ki so zaostali za to isto Force Indijo, so pa odpeljali izvrstno dirko... z izjemo 4 ali 5 kom, ki so zapeli v tretjem ovinku...
Ali drugače: izvrstna dirka za Fisika v Force Indija, negativna ocena za Rajca v Ferrariju, ker ga je premalo prehitel in negativna za vse ostale dirkače, ker so zaostali za Force Indijo...
Kolk impresiven je šele Kimi... poglej zadnje dve dirke, njega in njegovega moštvenega kolega, pa imata enake avte...Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Saj nihče ne pravi, da kimi ni zmagal, ampak pač..jaz nisem bil impresioniran..dosti bolj me je impresionar fisiko, glede na to, da je bil tudi sutil kr fajn zadaj, pa imata enake avte...
Vettel je bil hitrejši po zadnjem postanku - kje je bil pa prej?Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Fisiko je bil hitrejši, pa vettel..
Saj nihče ne pravi, da kimi ni zmagal, ampak pač..jaz nisem bil impresioniran..dosti bolj me je impresionar fisiko, glede na to, da je bil tudi sutil kr fajn zadaj, pa imata enake avte...zgleda je dobil voljo, ker ga novači ferrari za monzo...
enako tudi heidfeld..naenkrat je bil celo hitrejši od kubice.
Mi pa ni jasno..kako sta fisiko in kimi šla isti krog v bokse, če so rekli da je fisiko zelo lahek...res..da je privarčeval nekaj goriva v warm-up krogu in za SC...ampak saj ga je tudi kimi v tem primeru?