F1-predstavitve-2014

fittipaldi00

Pripravnik
10. sep 2007
381
11
18
Bewt1QUCEAAiR_a.jpg

hysterical-1.gif

midi

Pripravnik
4. maj 2010
185
6
18
letos dajejo točke na grdobijo...fak..za to morš pa res bit že majstr...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
F1 bi morala uvest komisijo, ki bi lahko zaradi videza prepovedala avto tudi, če ustreza pravilom. Pa vanjo nikogar, ki ima količkaj pojma o tehniki in dirkanju. Samo priznane oblikovalce.
Bi bilo teh bebavih oblik hitro konec.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
ksz

Očitno živim v zmoti. Do sedaj sem bil zmotno prepričan, da je F1 tekmovanja, kjer zmaga najhitrejši; no, očitno gre za lepotno tekmovanje.

Vseeno ni potrebe, da gre gledalcem na kozlanje, ko vidi avte ...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
Roko na srce, od teh spackov noben ni bil hiter in so bili vse bolj kot ne mimosuni ali pa varnostno zelo vprašljivo. Ti nosovi pa tudi... Me prav zanima kolk časa pridobijo zaradi takšnega nosu.

Tyrell je celo zmagal. ampak si sam rekel, niso sami krivi za to, da so avti tako krivi.

FIA bi rada dosegla tole s pravili:

ampak vse ekipe težijo k čimvišjemu sprednjemu delu avta:

in seštevek ki ga dobiš je letošnji izgled. v bistvu je Ferrari še najbolj zadel želje FIA, če mene prašaš ... zato me je pa malo strah, da ne bo spet nek polizdelek ...
tongue-1.gif

zvok pa ... meni je všeč ... nižji, bolj robusten. ne vem, meni se je zdelo če sem primerjal zvok WRC strojev in F1 da ima WRC enkrat več moči ... ampak to je samo moje mnenje ...
redface-1.gif

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Letos se ne navija za nikogar. Navijam da red bull popuši, ker prsta ne prenesem, pravtako hornerja z prstanom na mazincu in škrbavim zobom. Ob vsem tem kešu bi si lahko keramiko omislil. Pravtako upam da jokasta brada dobi še daljšo brado ko ga bo Kimi šolal v enakem avtu. Upam edino da merc ostane pri vrhu, zdaj ko so se končno pobrali odkar ni fotra...pa mclaren in renault da najdeta formo, da bo bolj zanimivo. Glede voznikov sami pussiji, razen Kimija in Hamiltona, ostalo vse cmeravo. Ker lani je bila F1 poden od podna, v vseh pogledih. To je vse kar si želim od letošnje sezone.

Speedy

Pripravnik
31. jul 2007
724
0
16
37
CENTAR LJ
Letos se navija za tistega, ki bo najbolj presenetil. Potihoma upam da bo to WIliams, Sabuer in Lotus kako bo bomo videli. Zanima me tudi koliko bo okvar, upam de več kot zadnja leta ko so bila bolj izjema kot pravilo (razen pri mclaranu in podobni). Za mclarn bomo navijali drugo leto ko bo Honda nazaj. Samo upam de dobijo tudi kakšnega bolj agresivnega voznika kot je button. Največ navijačev bo imel kimi tole definitivno. Vsi kimijevci + vse ferarijevci. Tudi sam upam de bo alonso spet v podrejenem položaju kot je že bil pri lewisu. In pobožna želja, da bi se massi malo odprlo v williamsu, da bi ga še kdo imel za voznika, čene naj gre raje v pokoj.

Je pa tako ratala plačniška F1. Več imaš več veljaš.

Sam bi omejil pravila tudi pri posodobitvenih paketov, ki bi bili omejeni s številom in bi moralo biti za vse enako.

Saj na začetku mogoče še bo zanimiva sezona, potem od sredine naprej pa bo vse po starem. Red bull, merc, ferrari, lotus drugi nimajo za burek. Upam da ne bo tako
frown-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Alonso bo seveda šolal kimija, edino če bi bil ferari res podn od avta.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Že ja, samo meni tudi kimi ni deloval "pravi".

Vsekakor upam da bo material dopuščal dirkanje, in ne šparanje.

Speedy

Pripravnik
31. jul 2007
724
0
16
37
CENTAR LJ
Kimi ni bil več pravi, ko je vedel da z naslovom ne bo nič in ko ni dobival več plačila. Na začetku sezone je bil kar pri stvari.

Bomo videli kako bo v qual kimi vs alonso. In tudi kako bo na dirki, alonso je navajen da moštvenega kolega nima oz ga enostavno prehiti, sedaj ga bo po dolgem času imel mimo pa ne bo prišel na lahek način.

Gume "mogoče" ne bodo imele toliko vpliva letos. Upam da bo prepereli naredil gume ki zdržijo vsaj 1/3 dirke. Omejuje jih že 100kg bencina na dirko.

Nekje sem prebral tudi da naj bi zaradi turbo motorja imeli celo leto enako prestavno razmerje tako v imoli kot naprimer v monaku. Kar mi je izredno zanimivo. lahko kakšen bolj tehnično-inžinirsko podkovan pove kaj več o tem?

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Ja navora bo na voljo toliko, da se že vsi bojijo kako bo s drsenjem zadnjih koles. Ampak...spet bo to en nov način, kako bodo razni goljufi zaobšli pravila in izdelali neke vrste TC.