F1 hockenheim

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Škoda in po moje krivično.
Button bi mu moral pustiti za širino avtomobila prednosti... ah qrc, spet bo enaka debata...

Ni krivično. Prehiteval je izven steze in kazen je zaslužena.
Seveda pa je vprašanje, ali bi morali kaznovati TUDI Buttona. Iz posnetka je sicer videti, da je Vettel izven steze zapeljan namenoma, da lažje posepši, in bi to storil tudi, če bi Button pustil proster, vendar hkrati mislim tudi, da bi buttona morali zaunovati, ker se je razdalja do roba steze zmanjšala na manj kot 1 avto še v času, ko je bil Velttel vštric z njim (ne s celim avtom, nekaj prekrivanja pa je bilo).
Tako da: Vettel je kazen dobil, pravilno, ni pa prav, da je ni tudi Button.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Škoda in po moje krivično.
Button bi mu moral pustiti za širino avtomobila prednosti... ah qrc, spet bo enaka debata...

Button je pustil dovolj prostora, da bi Vettel ovinek odpeljla po progi, to se lepo vidi na posnetkih. V najslabšem primeru bi moral zapeljati z dvema gumama malo izven proge. Ker pa je konkretno zapeljal iz proge zato da je pridobil na hitrosti pa je kazen logična (čeprav ne vem ali je že fiksna, ker nisem nikjer še našel zapisa).

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Senna, Massa in Grosjean v bokse v prvem krogu.
hysterical-1.gif

Smešno je tut blo videt sauberjeve mehanike, ki so sedeli v garaži na tleh
confused-1.gif
Češko za pop...

Hamilton se ni dal
cheer.gif

Pa Grosjean po travi in pesku, kot da je na rejliju
grin1.gif

Sicer pa čestitke Alonsu in Buttnu. Vettel
bonk.gif
Edino kar me moti je to, da je bil na stopničkah namesto Raikkonena, prejel pokal, se slikal... Škoda za Šumija oz. mercedes, da majo tako kanto. Jao

Že čakamo na madžarsko, ker dans je blo glede akcije, tak tak.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Kimi
cheer.gif

Ja...sem tudi pizdil, kaj gre bizgec na oder, če pa je bla verjetnost, da dobi po pi*** 90%. Če ne bi bli v nemčiji bi blo 95%.
tongue-1.gif

Dobr ga je nasadu poštenjakar Butn, ker če ga bi mal bolj tiščal in mu ne dajal prostora kot, da bi se ga bal, potem fetl ne bi (še) prehitel.
wink-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
No, o vas Schumi fanih ne bom vec izgubljal besed. Zivite v svojem svetu in prav je tako.

Mi je pa vsec, da je FIA pokazala svoj nastop in ni kaznovala RBR-jev. Oh, wait..

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Vettel je ena [cenzura] pokvarjena v dno duše...in ne samo kaznovat, še okrog kepe bi ga mogu en prtegnt...Sutil mogoče, ma že izkušnje
evil.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Schumacher je precej podobne (mislim, da 05 al 04) nekoga takole prehitel.. Takrat ni bilo usajanja, zakaj je pa zdaj..
confused-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Schumacher je precej podobne (mislim, da 05 al 04) nekoga takole prehitel.. Takrat ni bilo usajanja, zakaj je pa zdaj..
confused-1.gif

Je takrat že veljalo isto pravilo, kot danes?

Si nekako pozabil, da mora biti bolid v mejah steze vedno? Meje steze pa označuje bela črta, ki je neprekinjena po celi stezi. Vettel je očitno bil v celoti izven steze:

https://www.youtube.com/watch?v=Ymu413jzElQ

in ker je vettel hkrati še prehitel buttna je dokaj jasno, kaj bo sledilo.

Ne pozabit tudi, da je charlie dejal, da se bo sankcioniralo podobno početje v prvem ovinku, kjer je folk redno vozil prek robnika in s tem dejanso nekaj pridobil.

Ne vem sicer, zakaj si omenil, kaj je je foter naredil pred 7 leti, kot da ima to kakšno vezo s tem danes, razen to, da spet poskušaš provocirati.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Hamilton se je odpovedal dirkanju so se raje posvetili testiranjem novega paketa, kolikor sem jaz to razumel.

Sicer čestitke alonsu, dobra vožnja, ampak dirka je bila bolj kot ne dolgočasna.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
confused-1.gif

Usajanje je bilo, ni bilo pa pravila, ki bi to sankcioniralo. A ni kakšno leto potem Hamilton izvedel nekaj podobnega?

PS: a po novem sem že ata fan
bonk.gif
A to je za tebe vsak, ki mu ob omembi Schumacherja ne pride pena na usta?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
confused-1.gif

Je takrat že veljalo isto pravilo, kot danes?

Si nekako pozabil, da mora biti bolid v mejah steze vedno? Meje steze pa označuje bela črta, ki je neprekinjena po celi stezi. Vettel je očitno bil v celoti izven steze:

https://www.youtube.com/watch?v=Ymu413jzElQ

in ker je vettel hkrati še prehitel buttna je dokaj jasno, kaj bo sledilo.

Ne pozabit tudi, da je charlie dejal, da se bo sankcioniralo podobno početje v prvem ovinku, kjer je folk redno vozil prek robnika in s tem dejanso nekaj pridobil.

Ne vem sicer, zakaj si omenil, kaj je je foter naredil pred 7 leti, kot da ima to kakšno vezo s tem danes, razen to, da spet poskušaš provocirati.

Ne, jaz pa ze nisem tak.
hysterical-1.gif

Najbrz, da provociram, ce je dolgocasno v 3 krasne vse skupaj. Tukaj ste pa tudi za zajebancijo, kot Rudolf Höss.

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Krucefix, a se zavedate, da je ta vikend VN mađarske, potem pa EN CEL MESEC nič F1

Ker mojster je naredil tak urnik, oz predvsem zakaj? do zdaj so imeli 3 tedne pavze, 1 mesec pa je malo too much.