F1 hockenheim

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
393
2
18
Nima Alonso zastonj takšne plače
grims-1.gif
SVekakor se strinjam, da je najbolj inteligenten dirkač, ker na silo pač ne gre. To da ima toliko točk, je imel zraven kar nekaj sreče. Glede na to kakšna kanta je bil ferrari prvih par dirk. Pa še sedaj menim, da je počasnejši od redbula in mclarna.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
To pravi tudi sam alonso, da imajo 3. najhitrejši dirkalnik.

Ampak on je seveda za klaso boljši od obeh mclarnovih in RBR voznikov. Če ne za več klas
smile-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Realman: V Maleziji je bil itak srecko. Ampak OK, kvaliteta vrhunskih dirkacev je tudi iznajdljivost v nepredvidljivih situacijah.

darjan: Hm, ne vem, ne vem. Alonso je res top, samo Vettel se prihaja v Alonsova leta
wink-1.gif
.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Veš kaj me moti pri vettlu in recimo hamiltonu. Oba nista imela crap avtov, prišla sta direktno v top avto. No, vettel je bil v torru rossu in dosegel eno zmago, ampak takrat toro rosso ni bil sekret, pa tud zegen je imel. Podobno kot recimo rosberg letos. Potem pa je šel v RBR, ki je bil daleč najboljši avto. Webber pa tudi ni neka klasa voznika, da bi ga lahko primerjali z njim.

Alonso je bil v minardiju, fotr pa tudi v karjoli sprva, tako da za njih vemo, da sta dobra, vettel in hamilton pa ravno nista vozila jajc.

Letos je tako zelo impresiven Perez, drugi pa me niso kaj preveč impresionirali, če ne štejem alonsa
smile-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Hm.. Hamilton OK, ga je Ron solal ze od majhnega in padel direktno v top dirkalnik. To se redko kdaj zgodi.

Samo Vettel mene osebno po zgodovini spominja precej na Schumacherja. Oba sta bila precej uspesna v nizjih kategorijah, na prvi dirki sta se oba z top 5 dirkalniki dosegla dobre rezultate. In nato prestopila v uspesna mostva.

Perez je OK. Meni so zanimivi se Ricciardo (naj bi bil velik talent), Di Resta (bojda Schumacherjev naslednik pri Mercedesu) pa Hulkenberg. Slednji mi je kul se iz Williamsa.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno: