Lej, saj pravijo da je Raikkonen imel probleme z motivacijo, zato so potem pač forsirali Masso, sicer pa je bil predvsem idealen za drugega voznika.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kaj naenkrat pozabljamo, da je govora o maldonaldu in williamsu? nekdo ki plačuje svoje sedež in nekdo ki prodaja vse možno, da le dobi sredstva, hkrati pa so verjetno eno slabših moštev, kar jih je trenutno v F1
in čez noč so kar zmagali, če to ni ownanje, potem pa res ne vem, poglej koliko za sabo je pustil RBR dirkače, mclarna, mercedeza...le alonso mu je lahko sledil in pogojno oba lotusa, ampak pogojno.
Po sobotnih kvalifikacijah gredo dirkalniki v perc ferme in se ne sme spreminjati nič, kako je potem williams zadel točno take nastavitve, ki so delovali še v nedeljo, ko je bilo več kot 10 stopinj razlike glede na soboto. Recimo sauber je hudo zgubil race pace zaradi padca temperature, maldonadotu pa se sploh ni nič poznalo to?
Jaz imam bolj na sumu williamsov zadek oz kaj drugega, ne verjamem, da je vse le v gumah, čeprav je veliko.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Zmaga williamsa je poštena in brez napake, tu ni dileme. Da bi bili slabo moštvo tudi ne bo držalo, težave so imeli s slabimi motorji v preteklosti, sedaj so po moje precej konkurenčni.
Pogoji so res za vse enaki, ampak potem pa naj tudi vozijo vsi z enakimi bolidi
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Nima. Je pa tretje najuspesnejse mostvo v zgodovini F1 (in velikokrat so scat peljali z inzeniringom in know-how mnogo bogatejse ekipe) in tebi, kot statistika fanu (vsaj kar se tice Schumija) bi moral to pomeniti, da je Williams "sleeping giant" s trenutnim kriznim obdobjem in ne skret ala HRT, Marussia, kot si namigoval.
Citat:
Povedati sem hotel, da so bili krš in da nekako ne verjamem, da je v moderni F1 možno "čez noč" spremeniti avto da gre iz zero to hero, zgolj zaradi gum.