Zaradi tega se ne pomeni da Alonso laže.Vettle da, Alonso ne, zakaj? Alonso še ni pozabil 2007 in to se bo peljalo dokler bota oba živa, za Alonsa ni Hamiltonov naslov nič vreden.
Zaradi tega se ne pomeni da Alonso laže.Vettle da, Alonso ne, zakaj? Alonso še ni pozabil 2007 in to se bo peljalo dokler bota oba živa, za Alonsa ni Hamiltonov naslov nič vreden.
Žalostno za F1.Ga nisem našel, vsaj da bi bil kje podoben primer, da bi odločal na zadnji dirki o prvaku.
Nisem rekel, da zdaj laže. Mogoče si bom enkrat vzel čas, pa ti bom našel njegove izjave pred sporu in po sporu z Hamiltonu. Da boš videl o čem govorim. Tisti ki so gledali tisti čas F1, dobro vedo o čem jaz govorim. Jaz ne jemlem več resno Alonsa, edino na progi mi je odličen voznik. Vettle je 10x pred Alonsu glede komunikacije in izjav o ostalih.Zaradi tega se ne pomeni da Alonso laže.
Žalostno za F1.
V drugih serijah to ni redko, v NASCAR pa je to itak vgrajeno v pravila. V F1 je zdaj dovolj dirk, da bi lahko tak sistem vpeljali.
Nisem rekel, da zdaj laže. Mogoče si bom enkrat vzel čas, pa ti bom našel njegove izjave pred sporu in po sporu z Hamiltonu. Da boš videl o čem govorim. Tisti ki so gledali tisti čas F1, dobro vedo o čem jaz govorim. Jaz ne jemlem več resno Alonsa, edino na progi mi je odličen voznik. Vettle je 10x pred Alonsu glede komunikacije in izjav o ostalih.
Drugače se pa lahko priključiš v F1 debate na redditu ¨ Still salty after all this time. It’s been 15 years, Fernando, just let it go….¨
Ni 2x za rečit, da ne bodo vpeljali takšen sistem. Američani trenutno delajo na šovu, glavno je da hodijo gledalci gledati.
Vemo, se spomnimo, sedaj se samo se nasmejem Alonsu. Super talent, voznik, kateri zal ni vnovcil predispozicij. Nekaj zaradi Hamiltona, kateri je pac boljsi, nekaj zaradi svojega ega, nekaj pa zaradi okoliscin v katerih je vse bil.
Hah, rad bi tukajsnja najednika (darjan, snecer) videl na Redditu s svojimi 'vesoljskimi' teorijami tipa 'kaj pa ce bi to in ono' in maloumnim najedanjem tipa 'snecer' ... v pol ure jih streznejo / zbrukajo do amena. Da mi je videt to blamazo, scefrana bosta, 'frajerja'.
Pa ce bo ze tam, naj se kaksno o haleluka in crnih kitah napise, da bo zares 'salty'.
Ne vem, cirkus... F1 kot sem jo poznal je passe.
Res je, tudi pri Ferrariju mu je mankala pika na i. Tam sem pričakoval, da bo osvojil vsaj 1 naslov. Drugače ima človek dokaj OK izjave do ostalih navijačev, samo ko pa pride na Hamiltona, tam je pa konec. Tisto sezono 2007 je bil Alonso pripravljen, da osvoji novi naslov z novo ekipo, saj je bil v naletu in na koncu mu en ¨mali črnc¨ pokvari vse. Le zakaj ga ne bi sovražil?
Na Redditu te takoj označijo za trolla, če bi tako pisal ko darjan tukaj na forumu. Tam si pridobiš pozornost tako, da svoje objave podkrepiš z preverjenimi viri/dokazi. Obstajajo pa tudi takšni pacienti, ki imajo svojo teorijo brez kakšnih dokazov...itd. Npr. FIA pomaga Mercedesu, FIA gleda čez prste Hamiltonu,...itd.
Najdeš tud dosti ¨expert¨ uporabnikov, ti vse obrazložijo, dodajo skice,....itd, njihove objave je zanimivo brati.
Ja res je passe, čeprav smo že pri Charlie, Mosley in Ecclestone govorili, da gre F1 v napačno stran. Od zunaj je tista FIA delovala dobro, znotraj je pa bila gnojnica. Samo glede kazni, tehničnih pravil, spoštovanje lastnih pravil...itd, so pa bili svetlobna leta pred zdajšnim vodstvu oz. lastnikim F1. Tist kar je bilo napisano pri njih, tega so se držali in ni bilo odstopanja, niso neki prakticirali, tako kot lani Masi. Poznalo se je pa, da stara FIA ni dali veliko na cirkus, tako kot delajo zdaj Američani, zato tudi ni bilo toliko obiskovalcev.
Alonso še drži en naslov, nikoli se ni nič o tem pisalo.
Poglej priponko 60635
Mah, smo ja, samo neko duso je imela. Vsaj pravil so se drzali, cetudi je Mosley nazigal kurawe etc. Lanski finale pa je blamaza blamaz. World champ by human mistake, pove vse. O tem da se naprej goljufajo in se kar tolerira, kazni mizerne. Super, ocitno jim je vseeno. Cim bo ta cirkus prehud bom zakljucil z njim. Ker ta nacin res ne pelje nikamor. Radi bi sparal in bli hitri. Skregano, ne mores, rezultat je beda.
Kako je bil boljsi ce sta imela enako stevilo tock?
Sam od Mosleya nazi orgije, to me pa še danes nasmeji Kero štalo je naredil tedi....
Lansko finale 2021 je bilo zame šokantno oz. čez celo sezono je FIA delala večje napake, zadnjo dirko pa adijo pamet. Gledali so Hamiltonu čez prste, gledali so Maxu in potem še Masi inprovizira s tem SC-ju na zadnji dirki. Takega SC faile nisem videl od kar gledam F1, tukaj so si naredili veliko škode, pa še priznali so napako pri poročilu na začetku sezone 2022. Zato sem pa že večkrat rekel, lanskega naslova nobenim ne privoščim. Zakaj? Vsi ki smo neutralni, se bomo spominjali, kako je dirkač osvojil naslov 2021, z napako vodstva na zadnji dirki. Smo videli kaj je bilo zdaj pri Skysport in Max-u, če Max misli, da se bo to vse skupaj pozabilo in ne bo več dobil takšnega vprašanja, se krepko moti, še par let bo dobival očitke za lansko finale. Maxovi navijači itak tega ne bodo priznali in se bodo na pretekle sezono izgovarjali, tako kot že zdaj delajo.
Evo link od reddita https://www.reddit.com/r/formula1/ , pridi darjan
Naredu (obelodanil) jo je Ron Dennis (ni kao jasno ampak kdo drug bi lahko in predvsem zakaj) sprozil tole - payback za eno drugo zadevo. Cist prav je naredu. Mosley je bil tiste case cist prevec anti-mclaren nastelan. Sej do nekje se razumes ampak je bil res blesav. No in je 'zuta stampa' dobila 'namig' in ujela mozaka v najboljsem izdanju, haha. Mein fuhrer in podobne blesarije, jao
It's all about money, so si ocitno izracunali, da bo bolje da priznajo, drugace bo prevec folka odpikalo to sarado. Masi odletu, kot da ga nikjer nikoli ni blo, oranzni pa obdrzal naslov - smeh. Pa se uzaljen, ce mu kdo pod nos vrze. Pa se kar golfajo, pa daj no, kdo je tu nor? Ovc nevednih najedniskih je ocitno dovolj. Hale luka!
Če pa je alonso tudi bil prvo sezono pri mclarnu takrat, kako se to lahko enači s tem da bi sedaj nek “malinovc” prisel v rbr, kjer je max že 7 sezono?
Kateri voznik, v moderni dobi f1, je takoj postal WC, ko je prestopil v neko mostvo?
He would rather the sport adopt “standard” aerodynamics than have “three lawyers” present for each and every decision to ensure it is within the regulations.
“I think that’s a big joke!” he said of the cap.
“If a team rent a wind tunnel and set up a wing, nobody can control it anyway. How is that supposed to come out?
“You should rather make regulations for Formula 1 that make everything very clear.
“Why isn’t a standard aerodynamic made like in America? You can save millions in costs.
“For me, that would be a much more sensible way than checking whether there was catering or sick leave.
“Now, after every decision, the teams arrive with three lawyers. It must clearly be a regulation that cannot be contested.
“Now the whole weekend was about the budget limit and Max Verstappen’s performance almost went unnoticed.”
Prehod iz enega mostva v drugo ni tako izi, zato tudi vprasanje; kateri prvak moderne dobe je takoj ob prestopu osvojil wc?