Na čem pa Max trenutno sedi? Samokolnici? Prejšno F1 ero je Mercedes zadel dirkalnik, tole nove ero je pa RBR zadel dirkalnik in mu noben ne pride blizu, piko na i pa dela še dirkač. In zakaj se ne moreš s tem prijazniti? Zakaj vedno iščeš če če če če če?Pozabil si se, da je blm takoj sedel v top shit dirkalnik, noben prvak do zdaj ni bil tega delezeb, niti max ne
Po Rosbergu so bile Maxove svinjerije glede prehitevanja oz. crasha. Tako da si sigurno gledal, samo je vprašanje kaj si gledal. Zdaj je vprašanje kaj si gledal, kako se vozi dirkalnik na 4 kolesih v krogu ali kako dirkač dirka.Saj pravim, ne vem na pamet ker ga sploh nisem spremljal v njegovih zacetkih. Takrat sem bil za rosberga da bi nabrcal blmja
Če smo pošteni, od začetka kariere v F1 pa do lanske sezone, je Max vozil na način, bo šlo skozi ali bo pa crash. Zaradi tega je bilo kar nekaj polemike v F1, saj je dobil tudi nekaj kazni. Letos mu ni trebalo tako vozit, saj je imel najbolši dirkalnik po novih pravilih oz. novi eri F1.
Tole je bilo takrat po vseh pravilih, mogoče sem pristranski ker navijam za rdeče, vem da sem imel debato tule okrog tega tudi z SJTV1 ki je takrat komentiral dirke, ampak zame je bilo tole rinjenje ven pa čeprav je bil max nekako poravnan oz. mogoče celo pred Leclercom.
Ampak meni max ne bo nikdar top dirkač, je dober ampak zame top ne bo pa če osvoji še 20 naslovov. Potem pa še ta o "kanapejih" ali kar je že bilo.....