Hvala za nasvete, ampak sem to vse naredil in nič ne pomaga...
1. Ko nastavim navaden pogled sicer vidim normalno. Ampak se idi da so vsa polja razdeljena na majhne okvirčke kjer vsak okvirček (črta s prekinitvami) pome ni svojo stran...Tak, da delam lahko normalno, ker vidim lepo, ampak če grem tiskat ali pa shranit kot PDF pa mi shrani v tistih tisočih straneh vsak stolpec in po par vrstic na svoji strani...
2. Sem prilagodil na 100% in tudi 1 stran širine dal pa zgleda bolje ampak mi odseka stran. Ni cela vidna čeprav imam nastavljeno v ležeči položaj... Zanimivo, če potem stran prestavim v pokončni položaj zgleda celo širša kot v ležečem... In če grem natisni je spet vse odrezano (sicer dosti večje kot v osnovi) in skoncentrirano na sredino lista... okrog pa praznina...
3.) Tudi ponastavi vse prelome mi ne da rezultata... Vedno je vse skoncentirano na sredino lista (če grem na tiskanje) in okrog praznina... Nikoli preko cele strani...
Če ne bo druge variante bom moral ponovno nasnemat celoten Office... Najprej zbrisat potem pa ponosno namestit. Res pa je, da najraje tega nebi, če obstaja druga rešitev.
lp