Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
če temu prištejemo še prejšnje predstave na prvenstvu, jim lahko samo zaploskamo.
Z Nesterovičem,(Slokarjem),Smodišem,Lakovičem.
se šališ?
ne reče, da bi ravno morali biti prvi, ampak tole....
če bi bili zraven, še Brezec, Nachbar,Udrh in Milič... potem pa je edino zadovoljiva le zlata medalja....
Slovenija je za Srbijo druga država z največ neameriškimi igralci v NBA.
Mi(trenerji in odgovorni v kzs) pa vedno postavljamo neke nizke cilje, da se peremo pred janostjo.
Roko na srce (na qurac pizzda jim materina), po imenih, kdo je jači od nas - mislim,če smo v polni postavi....
Citat:
Citat:
če temu prištejemo še prejšnje predstave na prvenstvu, jim lahko samo zaploskamo.
se šališ?
Citat:
Citat:
Citat:
se šališ?
Ja šalim se, slabi smo bili celo prvenstvo
Se podpišem pod tvoj post, razen komentarja o Smodišu glede zašpehanostiCitat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Tisti, ki krivite igralce, nimate pojma o profesionalnem športu. Za take napake, kot jih je delala naša reprezentanca v zadnjih dveh tekmah, je kriv lahko samo trener. Pipan ni motivator in to je to. Lakoviču zamerim neumnosti ala podaja navzven pri 2 sekundah do konca napada in podobne. Ni jih bilo malo. Naša reprezentanca je dokazala, da je sposobna priti med prve tri v Evropi. A zato potrebuje vrhunskega trenerja (obradoviæ?), dodatnega playa (Sani) in kvalitetno trojko (Milič). Na mene je največji vtis skozi prvenstvo pustil Rašo, ker tako dobro še nikoli ni igral. Smodiš je klasni igrač, ki pa je preveč zašpehan in lahko dobro odigra maksimalno 20 minut. Naslednji je Dragiæ, ki pa potrebuje izkušnje. Ostalih pet standardnih je tudi pustilo pozitiven vtis. Mladiči so bili na šolanju, ki jim bo koristilo kasneje.
Včeraj so nam zlomili srce, danes so ga še poteptali. Nihče jim ne bo očital borbenosti. Jutri me ne bo pred sprejemnikom, ker se moram spočiti.