Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Še enkrat pomisli na pričakovanja pred prvenstvom. Kdor bi govoril o realnih možnostih za polfinale, bi ga proglasili za bebca!
Recimo, da ti - popolnoma mimo pričakovanj - ugotoviš, da znaš odlično smučati.
Kaj narediš potem?
Rečeš - je.bi ga, do včeraj nisem imel pojma, da sploh znam smučati, torej je itak pomembno samo to, da pridem cel do doline, že s tem bom dosegel fantastičen uspeh.
Ali - madona, tole je pa špica, očitno so ostali tako levi, da jih lahko prehitim z levo roko, dajmo jih zašit zdaj, ko so zreli za to, da jih naščijem.
Moja je druga. Ostali so bili zreli za odstrel in takih priložnosti se ne izpušča iz rok kar tako. Ne glede na to, kaj sem o njih (in moji uvrstitvi) hipotetično mislila, ko sem sredi poletja švicala na pripravah.
Zato je to neuspeh.
BTW - Če se pa gremo "2 milijona majhen narod, EU prvenstvo, ostali imajo denar, mi pa ne, ostali imajo izkušeno ekipo, mi pa ne..." logika, je pa matematično gledano uspeh vse, kar je 12 ali manj (uvstitev na OI pa sploh čudež božji, ki ga najverjetneje nihče od nas sploh ne sme pričakovati, ne?
).
Ampak zakaj bi se zadovoljevali s tem, če pa vsi dobro vemo, da fantje znajo in so sposobni iti tja?