Evropsko prvenstvo v košarki - Španija

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
Ja tkole se vidi potem veličina ekipe. Ko gre gre ja. Ko pa začne kuzla v rit skakat, se pa vidi če zna ekipa skup stopit..

Pa naši se vedno po domač userjejo, ko je kaka pomembna tekma..

Pa 16 pik so mel, pa čebi vsak drug napad dal koš bi blo rešen..tko pa..

BOBI

Pripravnik
9. sep 2007
106
0
16
Škoda, da si ni noben od reprezantance pogledal zadnjih 5 minut med Grčijo in Hrvaško

Car

POSTman
4. avg 2007
8.502
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Malo se umirjam, ampak še vedno se mi v glavi odvija zadnjih pet minut! Ne morem verjeti, ne bom sicer preveč pljuval po njih,saj so hoteli najbolje, ampak tole je bilo pa res grozno! Da ne moreš pri nogometu preko polovice,ok, ampak da se to zgodi pri košraki in to vedno na eno in isto foro, če ste opazili!
Potem pa še ta zadnja minuta odmora!?
stupid-1.gif
Me prav zanima,kaj so se zmenili!? Če je bila taktika taka,kot je bilo odigrano, potem ..............ne vem(v bistvu sploh ni bilo nič odigrano)!?
Ah, ne vem, smo res slovenčki luzerji?
Kaj pa bo sedaj z moralo za naslednje tekme?
cry12bpy.gif

Stric

Slojoomla boss
21. jul 2007
143
14
18
Tole sem pisal že med EP v Yugi:
"jebesh ekipo, ki ima za trenerja Pipana"

Pa tega človeka jaz ne bi postavil za trenerja Kraškega zidarja.
Človek enostavno v ključnih trenutkih reagira v korist nasprotnikov.

Ne morem verjet, a vseeno lahko napišem, da si pohvale zasluži Nesterovič.
Delno tudi Dragič.
Vsi ostali nej grejo u PM.

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Po mojem mnenju je dosti kriv Pipan , ki ni z taktični potezami ustavil naleta Grkov. Zgubit po vodstvu + 16 !! Ne vem, tako neumno odigranih zadnjih par minut tekme nisem že dolgo videl
frown-1.gif

Sicer pa čestitke našim fantom za odlične igre.

Nazadnje urejeno:

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
Mah jebeš vse skup..

Pa če bi v skrajnem primeru mel žogo do konc napada, pa jo potem dali v avti..pa bi blo ok jebemo

garbo

Pripravnik
8. avg 2007
204
0
16
Eh,klinc jih gleda,so dovolj trpela moja pljuča zaradi njih,jetra pa ne bodo,sploh pa da ne omenjam živcev

Stric

Slojoomla boss
21. jul 2007
143
14
18
In zdaj bo spet govora o športni smoli, o velikem uspeh naših, o zastavljenem cilju, o poškodbi Čapina, o sodnikih ...

Bedni Pipan bo ostal, čeprav je šel v zgodovino kot trener, katerega sposobnosti vodenja ekipe so na ravni 3.slovenske lige za mladince.

Ma rajši neham. Res ne vem, zakaj sploh gledam košarko.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Je kar je, poraz je treba sprejeti. Vsaka šola nekaj stane. Fantje več sreče oz. JAJC in PREMIŠLJENOSTI prihodnjič
Svaka čast Dragiču in Nesteroviču!

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Točno, vse čestitke njima.

Iz Dragiča bo še kar veliko!
cheer.gif

Srečno jutri!

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Moramo zmagati vsaj eno od dveh ekip (Nemčija, Hrvaška) in gremo v kvalifikacijski turnir...

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Fak... ne morem verjet kakšne navadne pičketine ste. Lakovič po prvi tekmi največji car, ekipa najboljša, sposobna za evropskega prvaka... zdej pa jokate tukaj. To je šport... še kakšne večje razlike so zapravla moštva.

Lakovič je imel danes enako nalogo kot na tekmi proti Italiji... a ni zanimivo kako malo je treba, da ga kujete v oblake ali pa spljuvate. Kar se mene tiče se je slovenska reprezentanca prikazala nasplošno v dobri luči na tem evropskem prvenstvu.

navadni šupki ste... ekipo se podpira v dobrem in slabem

Nazadnje urejeno:

Stric

Slojoomla boss
21. jul 2007
143
14
18
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Fak... ne morem verjet kakšne navadne pičketine ste. Lakovič po prvi tekmi največji car, ekipa najboljša, sposobna za evropskega prvaka... zdej pa jokate tukaj. To je šport... še kakšne večje razlike so zapravla moštva.

Lakovič je imel danes enako nalogo kot na tekmi proti Italiji... a ni zanimivo kako malo je treba, da ga kujete v oblake ali pa spljuvate. Kar se mene tiče se je slovenska reprezentanca prikazala nasplošno v dobri luči na tem evropskem prvenstvu.

navadni šupki ste

Ma ne seri, a si sploh gledal tekmo.
Razlika je v tem, da zmaguješ v kvalifikacijah in v tem da pušiš tekmo, ki je odločilna.
Da ne govorim o tem, kako pušiš.

A Lakoviča je pa treba zdaj med zvezde kovat, ker je enkrat zadel odločilen koš.
Vse ostalo je pa zajebal.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Ah, Hrvaška je avtomatično zgubljena, miljavžnt procentov! To se bodo milo rečeno pokakali od strahu kot danes v zadnjih minutah, medtem ko pa Nemce mogoče uspemo še enkrat premagat če bo še kaj morale v ekipi.

952720001189805873.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik wacko pravi:

navadni šupki ste... ekipo se podpira v dobrem in slabem
aplauz.gif
...fantje so se borili po najboljših močeh, pač grki so bili preprosto boljši oz. kvalitetnejši.....Na koncu vedno zmaga boljši...to je šport [censored].ga