Po mojem je najboljse imet kartico v tv ju pa smart tv, sam bom vzel kar kartico, d3 boxa nočem, imam pa android tv box in bom preko njega imel ogled za nazaj...
Koliko pa stane conax pri Telemachu... Je to D3 CAM, ki stane 3€ mesecno?
Po mojem je najboljse imet kartico v tv ju pa smart tv, sam bom vzel kar kartico, d3 boxa nočem, imam pa android tv box in bom preko njega imel ogled za nazaj...
Če sem prav videl ti v EON LIGHT paketu takoj uturijo D3 sprejemnik, ki je že kar precej outdated ...
pa še test EON sprejemnika https://tehnozvezdje.si/eon-box-korekten-tv-sprejemnik-ki-pa-nikdar-ne-bo-vec-kot-to/
Če imaš Android TV box (in ne Android box), potem ne rabiš nobenga air mousea, ker je vmesnik prilagojen za uporabo z dalincem. Seveda pa rabiš fraj licenco za SmartTV app.Če že rabiš ogled za nazaj kupiš en android tv box pa gor daš EON pa tam gledaš pa nimaš mesečne najemnine za box... edino rabiš kupit še daljinca z air mouse za 10 €, lahko pa tud brezžično miško uporabljaš...
Če imaš Android TV box (in ne Android box), potem ne rabiš nobenga air mousea, ker je vmesnik prilagojen za uporabo z dalincem. Seveda pa rabiš fraj licenco za SmartTV app.
Dap.s. imam pa ravno naročen nov android box, pa piše da je SMART, ko ga dobim bom poročal...
pa še to ali je EON smart tv aplaikacija v EON Light brezplačna ???
Če imaš Android TV box (in ne Android box), potem ne rabiš nobenga air mousea, ker je vmesnik prilagojen za uporabo z dalincem. Seveda pa rabiš fraj licenco za SmartTV app.
Ta box ni Android TV box oz nima Android TVja gor ampak Android (to sta dva ločena OSa), zato se ti iz storea naloži mobilna verzija (sicer bi že by default dobil Smart TV verzijo, tako kot na Shieldu, Mi Boxu ali televizorjih z Android TV).Evo iz prve roke preveril na Android TV boxu: TANIX TX3 MAX :