Kje pa bi ga kupil? Kolikor vem, ga lahko samo najameš.Danes je koncno prisel tehnik in odklopil en D3 box ter priklopil en Eon Box in en D3 box ...
Sedaj pa vprasanje... Ali lahko sam kupim Eon box in ga priklopim ter jim sporocim, da ga vpisejo v svoj sistem?
|
Pri mami, ki ima paket EVJ trojcek XL, je bilo prej 32,90€, sedaj pa je 36,29€ ... V Moj Telemach ji pise EON Light ... Torej so nekako potihem tudi dvignili ceno ... Obvestila pa nobenega ... Nov cenik je samo za Zagorje... za Medvode pa nic ...
kakšno hitrost neta pa ima tvoja mama na EVJ trojček XL ????
Kako je končan nas še niso nič kontaktirali in prav tako ne sosedov .... Ali se mogoče ve smo tretirani kot NOVI naročniki ali ne in kje se lahko vidi cenik za NOVE pakete in programsko shemo za območje Medvod ?
Pa ali je možno imeti samo conax kartico brez zunanje napravi pri TV-ju ?
Hvala
Jaz sem tudi prej imel trojčka XXL in razširjen paket za HD programe. In ko je bilo rečeno decembra da se poveča hitrost še danes niso uspeli urediti so mi pa vmes celo zamenjali modem in imam sedaj tehnicolour in še vedno enako internetno hitrost. Sem obupal ko sem klical na EVJ in nato na telemach in je bil samo ping ponk ... Se pa še odločam med lihgt in full in ne vem če odtehta 10eur več za paket full.
A je kdo poizkusil kako deluje eon na ATV ?
Jaz dosegam max. hitrost, ki je deklarirana ... 250/10
Eon na ATV? Kaj je ATV? Apple TV? Ne deluje... ker ni na voljo aplikacije za Apple TV... Lahko samo preko aplikacije za iOS ali iPadOS in preko AirPlay-a potem streamas na Apple TV ...
ja ATV (Apple TV) se pravi bz reklamirajo ker AirPlay lahko iz brskalnika na atv.... Škoda sem že milil, da celo obstaja app.