Ja sam za obstoječe naročnike so drugi pogoji, oz. drugačna akcija kolikor sam to razumem:
Ponudba za obstoječe uporabnike | Telemach
telemach.si
Noja... glede tega se ne strinjam... Konec koncev smo novi narocniki... kakorkoli gledas ...
V pogojih akcije je zapisano tole:
Za koga velja akcija
Akcija velja za naročnike, ki v akcijskem obdobju sklenejo novo naročniško razmerje za paket fiksnih storitev EON TROJČEK iz aktualne ponudbe, ob pogoju vezave novega naročniškega razmerja za obdobje 24 mesecev.
Pojem »novo naročniško razmerje« za potrebe teh Posebnih pogojev pomeni naročniško razmerje za storitve na odjemnem
mestu, na katerem še nikoli niso bile priključene fiksne storitve Telemacha, oziroma na katerem je bilo naročniško razmerje za fiksne storitve Telemacha odpovedano pred več kot tremi meseci.
Akcijska ponudba ne velja za spremembe obstoječega naročniškega razmerja.
V bistvu smo novi narocniki, glede na to, da smo prej bili narocniki pri EVJ ... Sem jim pisal se na mail... ceprav kolikor berem v drugih temah, je odzivni cas precej dolg ... in lahko pricakujem odgovor sele drug mesec ... Se pa vseeno rad pustim tudi presenetiti ... predvsem pozitivno
Se nic... Se vedno cakam, da se prikaze kaksen tehnik in zmontira opremo ... Sem jih klical ze 24.1. ... od takrat je odprt nalog ...Bil se sicer en tehnik v soboto 25.1. ampak ta je bil neodvisno od tega... ampak zaradi nedelovanja "ogled nazaj" po nadgradnji EVJ omrezja oz. kot so sami rekli - prenove programske sheme ...
Sem poslal mail 28.1.... na katerega sem dobil vceraj odgovor, da naj jim posredujem davcno stevilko, da mi bodo lahko odgovorili ... Med vprasanji je bilo tudi to vprasanje glede akcijske cene ...
Sjratka... sem zaenkrat zelo razocaran... Sem mislil, da smo bili prej pod EVJ delezni slabe ponudbe in slabega supporta ... pa vidim, da je sedaj se veliko slabse... Pa komaj cakam racun, ker sem preprican, da bo tudi tam cela zmeda ... Od EVJ sem vsaj vedno v roku nekaj ur dobil odgovor po mailu ... Tukaj pa kot kaze traja en teden, da mail odprejo, preberejo prvih nekaj vrstic in odgovorijo z necim tretjim (da naj posredujem davcno stevilko) ... Vmes sem bil tudi v njihovo stacuni, ker sem mislil,d a se bom tam lahko v zivo kaj vec zmenil... pa se ne da... Ocitno bo se pestra pomlad... ker sem skoraj preprican, da bo tehnik (ali vec njih) se nekajkrat moral priti, ker ne znajo razloziti zadev, ko je nalog odprt, pa se nic ne da urejat dalje, dokler ta en nalog ni zaprt... ... Zal zaenkrat ne morem dati pohvalne besede za Telemach ... Edino, kar deluje, je internet... vendar pa upam, da bo vsaj tako tudi v bodoce... Kot berempo raznih straneh in na FB, je po nadgradnji v Medvodah kar nekaj problemov z nedelujocim internetom, nedelujoco telefonijo, nedelujoco TV shemo ...
Ja se strinjam s temi porodnimi problemi in pri meni so nedelujoci telefon uredili po stirih dneh in verjetno je bilo potrebno samo nekaj nekje pokljukati...in tudi v startu nedelujoci internet sedaj deluje bp po menjavi modema. Tv je pa lepo delujoca.
Bi pa povprasal kje na FB se se da kaj prebrati na temo teh tezav torej kaksen link bi bilo mozno prilepiti?