Jaz imam tudi svojo mrezno opremo ... zato rabim od ponudnika samo modem prez routerja ... Verjetno pa forsirajo druge routerje, da jih lahko vkljucijo v Unifi omrezje ...
Meni ga tudi ne bi menjal, če mi ne bi stari EPC 3208 nekaj štrikal. Sploh ni spustil skozi več kot 50Mb/s. Takrat sem dobil ta Ubee s Wi-Fi-jom.Zakaj naj bi pa menjali modem? Meni je hotel, ko je prvic prisel priklapljat boxe, menjat tudi modem... pa sem rekel, da ta deluje cisto OK ... in je potem pustil starega... Imam pa po informacijah iz "Moj Telemach" modem Cisco EPC 3208
Ne pomaga nič, če gleda preko Eona. Beri post višje.Glede podnapisov preveri ali imaš vklopljeno funkcijo za naglušne enako kot je varianta na TV.
Imam pa še jaz eno vprašanje kako se nastavi ura ker kaže napačno uro ... in kako se lahko razporedi programe.
Hvala
Glede podnapisov preveri ali imaš vklopljeno funkcijo za naglušne enako kot je varianta na TV.
Imam pa še jaz eno vprašanje kako se nastavi ura ker kaže napačno uro ... in kako se lahko razporedi programe.
Hvala
Casovni pas moras nastavit na Androidu.. torej kliknes tisto tipko nad EON tipko, potem pa gres na vrhu desno na kolescek (zobnik) za nastavitve in izberes pravi casovni pas...
Funkcije za naglusne pa na Eon boxu nikjer ne najdem... In se mi bolj zdi problematicno tisto, kar je pisal zakon ...
Torej klicarit na Telemach in tezit...
Jaz sem imel včasih dve fiksni telefonski številki na modemu. Eno sem prenesu s Telekoma, eno mi je pa EVJ dal dodatno. Zdaj po menjavi modema mi dela pa samo še bivša Telekomova. Je to normalno ali je napaka? Saj ne da bi jo nujno rabil, ampak vprašam, da pospravim drug telefon.
Nikoli več ne bo tako kot je bilo, so plusi in minusi, sam imam zaenkrat več plusov:
PLUSI
- internet se mi je dvignil iz 10/1 na 100/5
- programska shema ima dosti več programov kot prej, ne pogrešam nobenega programa
- ogled za nazaj za 7 dni na 5 mobilnih zadevah
- ogled za nazaj za 7 dni preko EON TV smart na eni napravi
MINUSI:
- večja naročnina za moj paket za 5.01 evra
- da paket EON light v štartu nima EON smart boxa
- verjetno bodo večje težave, če kaj ne bo delovalo (z EVJ ni bilo problemov)
stacionarne telefonije pa že pri EVJ nisem uporabljal, saj imamo telefone, ki imajo neomejene klice