Eurobasket 2013

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Odvisno od uvrstitve v naši skupini in nič prej! Ve se edino uro in to je 21:00, vse ostalo je odvisno od uvrstitve. Sem se včeraj menil z enim iz strokovnega štaba, pa je rekel, da je znana samo ura.
smile-1.gif

delter333

Guru
21. maj 2010
1.863
1.568
113
Notranjska
Mogoče ne razumem prav pa me popravte, če zmagajo Hrvati smo drugi in igramo v sredo ob 21h če Hrvati izgubijo in mi premagamo Fince smo prvi mi in igramo v četrtek ob 21h
sprasujem se.gif

Se pravi treba spremljat jutri prvo tekmo in upat na zmago Grkov ker v četrtek je nekaj več kart še prostih
grims-1.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Evo znana sta kandidata za nasprotnika.... Francija al pa Ukrajina. Hmmmm.... Upamo lahko na pomoč "prjatlov" Grkov, ker če ne je čist brezveze igrati proti Fincem, sam trošenje energije pred četrtfinalom.

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Težko je napovedat finale, meni zelo všečno košarko poleg naših igrajo še srbi, pa litvanci, v tem drugem delu je neznanka igra španije in francije, če se še ti dve repki dvigneta pol bo pa kar pestro. Pa ne smemo pozabiti neugodnih hrvatov, ki bodo imeli podporo s tribun
smile-1.gif

Zanimivo bo še do konca...

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Če dobimo Francoze (in jih recimo premagamo, ker včeraj so bili resnično bedni) potem IMO v finale pride Srbija, saj jih naši pomoje niso posobni premagati (vsaj glede na tradicionalne težave z igro pod pritiskom. Bog ne daj, da gremo v zadnjo četrtino z vodstvom, ker potem smo pa tako in tako opleli). Na drugi strani pa pomoje Španci ali Hrvatje.

Nazadnje urejeno:

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Če dobimo Francoze (in jih recimo premagamo, ker včeraj so bili resnično bedni) potem IMO v finale pride Srbija, saj jih naši pomoje niso posobni premagati (vsaj glede na tradicionalne težave z igro pod pritiskom. Bog ne daj, da gremo v zadnjo četrtino z vodstvom, ker potem smo pa tako in tako opleli). Na drugi strani pa pomoje Španci ali Hrvatje.

Mi smo sposobni premagati vse reprezentance. Za nekatere smo to že dokazali. Želim si Francoze, da jim vrnemo. Pri njih ne bo težav z motivacijo. Najmanj si želim Hrvatov in Srbov, ker se lahko razplete v katerokoli smer. Špancev še enkrat ne bomo razbili, v to smo lahko prepričani. Je pa pri njih Gasol najmočnejše orožje in hkrati največja težava. Nima niti približno dostojne zamenjave. Brez njega so v rangu Italijanov. Čisto vseh sedem (brez Ukrajine, ki bo odpadla takoj) ima možnosti za naslov.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.362
2.739
113
Meni pa premagljivost Francozov ni kar tako samoumevna, kot se kaze pri trenutni evforiji po Sloveniji... Bolje bi bilo dobit Ukrajince.