Eurobasket 2013

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Ne vem...sam sem rekel 09.09, da s italijo ne bo problema, grčija pa finska pa bo spet fiasko.

Upam, da se motim, ampak zdaj se je podcenjevanje slovenije spet obrnilo in jemali nas bodo bolj resno. Mogoče pa bo dobro, da nas grčija "povozi" da se spet strne vrste, ker finci...

mr_

Guru
20. sep 2007
9.362
2.739
113
Absolutno je igral spica v tistem trenutku, pa da ni isto al leti gor-dol po igriscu on ali Dragic... Samo pomislil sem, da bi pac bilo mozno, da ni ravno na 100% pripravljenosti, pa da se ni nikoli nic kaj takega omenjalo. Ce/ko nasi ne dobijo medalje, pol pa bodi vsi pametni katere malenkosti so vse falile.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Kaj fali je itak jasno. Ta ekipa je sicer zmožna premagati vsakega, ampak je sila težko igrati take tekme, kot je bila včeraj, "do konca"...pa še drugi se bodo prilagodili, včeraj so nas pač italjani podcenili, glede na zadnja dva debakla.

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:

tis si mogu bit pa stol-dva stran od mene...

drgac pa za vse nergace, eurobasket se je baje ze pokril
wink-1.gif
Juhej, do konca tekmovanja je še kar nekaj tekem (a smo že na polovici če primerjamo ceno vstopnic?). Z dobičkom bomo dokapitalizirali vse banke, zdravstvo in šolstvo saniral, vrnili vse pufe (tudi darsove 3mrd, vinjete for free v prihodnje) pa še za desetletje nam bo ostalo rezerve.
sicer je eurobasket dalec od olimpijskih in world cupa, ampak nek ucinek bo imel sigurno:

http://www.tradeinvestsa.co.za/news/651865.htm
http://storage.globalcitizen.net/data/topic/knowledge/uploads/20100629105532705.pdf

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Italijani so nam pustili igrati, to je treba priznati. proti njim je bilo dokaj lahko zadevati. Ko bo spet kakšna cona, bodo verjetno spet problemi.

LOL. Pa vi ste pametnejši kot italijanski selektor! Najbrž ima razlog, zakaj ni poskusil s consko obrambo, mar ne? Morda tiči v tem, da smo jim cono v Kopru razbili v prafaktorje, da se niso več pobrali? Branje večine vaših komentarjev mi vzbuja slabost. Tipični kavč selektorji, ki v lajfu niso izkusili prave tekme, kaj šele evropskega prvenstva.

Upam si staviti, da se bo našel nekdo, ki bo po naši zmagi na prvenstvu sestavil teorijo, kako je FIBA Europe zrežirala vse skupaj, ker smo mi pač gostitelji.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
No dejstvo je, da cona našim predstavlja kar probleme, tega ne gre zanikati glede na izkušnje iz prvega dela. Moje mnenje je, da so se jim včeraj poklopli planeti - ustrezala jim je italijanska obramba skozi kateri so naši hitri igralci zlahka penetrirali po globini. S tem so dobili samozavest in vsi igralci so bilo izjemno razpoloženi, razen Jake (spet). Po drugi strani pa so se makaronarji nekako ustrašili naših centrov in čvrste obrambe v raketi, zato so metali po večini iz razdalje, kjer pa so bili izjemno uspešni, prav tako tudi iz pol distance. Če bi zadeli kakšno trojko manj oz nebi zadeli nad povprečno veliko prostih metov, potem bi bili dobesedno razbiti v to sem prepričan! Čestitke fantom za to predstavo, še 1x so dokazali da so lepo uigrani in predvsem, da igrajo s srcem in kot ekipa!

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ne vem, tako je mene un obtožil, ko sem podobno napisal.

A se ti zdi, da zaradi enega komentarja ali ker že par let obračaš isto lajno tle naokrog?

Vas je ene par takih tle gor, pa bi se mogoče imeli bolje, če bi bili kje skupaj, da bi lahk drug drugega trepljali po rami.

842373-jeremija.jpg

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
A si se že kaj pritožil? Ker jaz imam karte za Francija : Latvija - hotel pa imeti (no - tudi plačalk za "pravo" tekmo) Srbija : Ukrajina - in 4 osebe na poti v petek iz Srbije v Slovenijo.

Od Eventima pa ne bu ne mu.
frown-1.gif
)

sori za pozen odgovor.. v glavnem meni so vse uredili. moram pohvalit vodjo prodaje kart, ki mi je zrihtal karte za tekmo, ki sem jo zelel (slovenija:grcija) v isti kategoriji, kot sem prej jih kupil.

je pa res, da nisem klical na eventim, ampak direkt to vodjo, in to takoj naslednji dan, se preden je vse skupaj bilo po medijih. ko je enkrat prislo to ven verjetno ni bilo vec kart za naso tekmo.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
ksz....

a našim se je odpeljalo? malo meljejo grke? ali bodo na koncu pušnili za 5 pik?