Ves čas sem bil zraven, nisem bruhal in tudi dolgčas ni blo =) Tudi na predavanju si lahko zraven in kadar instruktor kaj kaze v svojem avtu, te lahko pelje.
Edino kosilo si bo morala placat.
Edino kosilo si bo morala placat.
Da še jaz povem svoje vtiseCitat:
Uporabnik Stupo pravi:
Slabo urco nazaj so na VAL202 podelili še nekaj tečajev varne vožnje.
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Plošča ti da dober feedback koliko obvladaš avto, kako si spreten pri sukanju volana in kako hitro reagiraš... Je pa zanimivo, da naši vrli avtomobilistični novinarji niso ravno navdušeni nad takim poligonom/tečajem, ker jim nekako dokažejo da so njihove tehnike in znanje v podnu...
daj te pa še stisni kako od srebrne lancia lybre in beega grandeta z Mb talicamiCitat:
Uporabnik Lateral pravi:
Jaz grem 9., bom posnel ce bova v isti skupini.
A ni boljš če stisneš sklopko?Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Podkrmarjanje pa je, ko ti sprednji del "rine" iz ovinka... to pa resujes tako, da odvzames plin in nezno korigiras z volanom smer ...
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Uporabnik Jest pravi:
Podkrmarjanje pa je, ko ti sprednji del "rine" iz ovinka... to pa resujes tako, da odvzames plin in nezno korigiras z volanom smer ...
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Mi gre pa ne jetra, ker žene ne morem prepričat, da bi šla.
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Prpa mogoče?
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Ne ni, ker ti potem motor ne zavira.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Ne ni, ker ti potem motor ne zavira.
Je bolje, da ti ne. Poglej si Kammov krog.
Če že zavoraš, potem raje nežno z zavorami ... Ampak s stališča normalnega, povprečnega voznika je skpoka prava rešitev.