Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Enkrat sem posumil v sparu, da se "sveže" ribe dobi tako, da "mesar" odpakira zamrznjene iz zamrzovalnika in jih da na led. Vsaj tako sem razumel trgovca, ko sem videl, da ima premalo kosov za moj željen nakup. Potem sem si na hitro premislil.
Ali povsem zamrznjeno ali pa hlajeno nekje na +4 stopinjah. "Delno" zamrznjeno in potem že med prodajnim procesom odtaljeno se mi zdi najslabša varianta. Možno tudi, da so me narobe učili. Danes vem, da obstajajo obrati, ki imajo dovoljenje, da zamrznjeno surovino odtalijo, predelajo in prodajajo ponovno zamrznjen izdelek. Včasih sem verjel, da se to ne sme delati. Za domače razmere nas še zmeraj učijo tako.
ja, to je dejanski problem. Recimo sam zaupam še enako lokalnemu hamburgeraju, ki dobiva meso v lokalni mesariji. Vse ostalo pa je v luftu. Mogoče tudi mecdonalnds ki je najbolj na udaro, še je najbolj znano poreklo...kao.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.