ERGO zavarovalnica

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
A ERGO ima kak informativni izračun na netu?
Tu imaš Urško, ki je mlada, seksi, zabavna, ustrežljiva, ti bi pa rad na internetu sam izračune delal?

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Prvo dejstva, pol pa simpatičnost
smile-1.gif

Sej za mene še ni panike, kolegica ma jutri podaljšanje za BMW1 pa jo zanima koliko bi blo kaj razlike

Urska_J_Snoj

Zelenc'
5. nov 2012
14
0
1
Zdravo.

Naj mi mlada dama pošlje obstoječo polico ter datum roj. na moj mail, pa ji bom pripravila izračun. Naj pripiše še tel. št., če bi potrebovala še informacijo ali dve, da jo lahko dobim.

lep pozdrav,
U.

darkokoper

Pripravnik
6. sep 2007
65
0
6
kaj želi povedati ga. Urška...da je bil Kocič na ZT...in kritjih?

ne grem sklenit več nič k avstro-nemškim zavarovalnicam, do sedaj so bili samo nategi...oz ko res kaj potrebuješ, ne dvigajo telefonov,...

Urska_J_Snoj

Zelenc'
5. nov 2012
14
0
1
Ne, g. Kocič ne tam ne tu nima s kritji nič... In kar se tiče dvigovanja telefonov, prvi, ki mora telefon dvignit, je vaš zastopnik, ki je predstavnik zavarovalnice, on vam je zavaroval in on vam mora prvi nudit "asistenco".

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik Urska_J_Snoj pravi:
Imam občutek, da se poznava, ker ne vem kako ste drugače videl slike...

Sej te verjetno še kdo pozna, a že voziš kej bolj varno kot pred 5 leti
grin1.gif

Urska_J_Snoj

Zelenc'
5. nov 2012
14
0
1
Za vse, ki vam v prihodjih dneh poteče zavarovanje (dom, vozilo, motor), z veseljem vam pripravim informativno ponudbo. Prav tako naj povem, da ob sklenitvi standard ali premium paketa (dom ali vozilo), prejmete brezplačno nezgodno zavarovanje za vso družino za obdobje enega leta. Za vsa vprašanja sem vam na voljo preko tel.: 040 582 242 ali preko elektronske pošte urska.jelersnoj@ergo.si.

Lep preostanek dneva vam želim in mirno nogo kamorkoli se peljete.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Če bi dobil brezplačno vinjeto, še bi se splačalo razmišljati o menjavi zavarovalnice. Tako pa ...

Yagi

Fizikalc
24. jan 2008
714
29
28
Sem sklenil včeraj zavarovanje za svoj avtomobil pri Ergo in sicer preko Kozjek&Kozjek. Razlika med prejšnjo zavarovalnico in Ergo je dobrih 400€. Koliko je pa zavarovalnica kvalitetna, se pa pokaže ob prvih prijavah škode in reševanju le-teh !

Nazadnje urejeno:

frenkyboy

Zelenc'
12. jun 2012
8
0
1
Moti me to silno in povsem nepotrebno "razmetavanje" osebnih podatkov.
Je možno narediti informativni izračun tudi brez tega?
Zakaj letnica rojstva in vozniški staž (ter morda še spol) potencialnega sklenitelja ne zadoščajo?
Pa seveda podatki o avtu ter vse ostalo, kar bi lahko vplivalo na višino premije (varni voznik, opravljen tečaj varne vožnje, mlada družina, malo prevoženih kilometrov, brez škodnih primerov, nekadilec, športnik, morebitne kazenske točke,...)
Kako lahko ime, priimek, naslov in rojstni datum* vplivajo na višino zavarovalne vsote? (*astrologija?
grin1.gif
)

Osebno v vsej svoji 25+ letni vozniški karieri še nisem imel škodnega primera zaradi moje ali deljene krivde, zato iščem absolutno najnižje možno zavarovanje - zame je to samo nujno zlo!
Ima kdo interes za obdelavo takih "pacientov"?
smile-1.gif
("zaslužek" sicer ni velik, je pa zanesljiv)
Odgovor oz. ponudbe lahko tudi na ZS. Do konca tedna moram urediti, zaenkrat je informativni izračun pri Triglavu pokazal 155€.
Hvala!

PS
Večino mladih voznikov se po krivici zapostavlja in povsem neupravičeno plačujejo preveč!
Da so "visoko rizična skupina", je POPOLNO ZAVAJANJE!
Prometne nesreče niso skupinska dejanja, zato je ta formulacija popolna neumnost!
Tu so posamezniki, ki "dvigujejo rizičnost skupine" še kako enostavno določljivi - seveda, če bi se to hotelo.
Ko bodo povzročitelji prometnih nesreč oz. škod bistveno bolj udeleženi pri povračilu, se bo tudi kultura "(visoko)rizičnih" mladih voznikov spremenila - na bolje.
Zavarovanje bi bilo treba vezati tudi na voznika (vozniško dovoljenje) in ne samo na avto!
Kar pomeni: ko bi enkrat naredil dovolj veliko škodo (sploh zaradi povsem nedvoumno dokazane lastne krivde - npr. prekoračene največje dovoljene hitrosti ali vožnje pod vplivom nedovoljenih snovi), bi recimo naslednih 10-20 let plačeval 200-300% premijo.
Dostikrat s tem verjetno ne bi poplačal škode, bi pa vsaj nosil nekoliko večji delež.

Avtomobilsko zavarovanje se ne more enačiti z zdravstvenim - tam je solidarnost bolj upravičena - vsi pač nimamo/jo enake sreče z zdravjem oz. imamo nanj sami dostikrat manjši vpliv (kot npr. na vožnjo, kjer je naš vpliv veliko veliko večji).

Pa sem se malo "izkašljal"...
grin1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.772
15.835
113
grin1.gif

No kar se osebnih podatkov tiče je to tako-tako, oz. različno od zavarovalnice do zavarovalnice, pri nekaterih te program "spusti naprej" brez podatkov oz. z manj podatki, nekje pač žal ne. Na višino premije pa ime in priimek pač ne vplivata, rojstni datum pa že (povezava z vozniškim dovoljenjem, katero je povezano s popusti na vozniške izkušnje itd.) Potem je pa spet seveda nekaj na tem, kakšen informativni izračun delaš, lahko si polovico stvari izmisliš ali pa ne vpišeš, lahko pa spet lepo "nasloviš" stranko ipd.

Kar se pa mladih voznikov tiče oz. različnih rizičnih skupin je pa to tako, da je to prepuščeno zavarovalnicam in njihovim kalkulacijam, se je pa potrebno zavedat, da ne obravnavajo vse zavarovalnice vseh zavarovancev enako oz. so te rizične skupine pri različnih zavarovalnicah različno obravnavane, temu primerno so potem tudi različne premije.

Pa še glede ponudbe - pošlji mi čimveč podatkov na ZS pa ti naredim izračun ali dva. Lahko izpustiš ime in priimek
grims-1.gif

frenkyboy

Zelenc'
12. jun 2012
8
0
1
Še "epilog" zgodbe:
z Matey-em sva potem uredila. Me je zelo prijetno/pozitivno presenetil s svojim razmišljanjem in pristopom.
Ponudba, ki se ji ni bilo možno upreti!
aplauz.gif

Veseli me, da je sprejel, da na meni ne bo "služil" veliko, lahko pa bo velikokrat.

Matey - hvala!

PS
Se slišiva najkasneje maja, ko je na vrsti še drug avto...

veverca

Pripravnik
1. jul 2013
31
0
6
Teh zavarovalnic je vedno več, e-zavarovanje pa vam pomaga pri izbiri tisti ke zna biti za vaš najprimernejša. Tako lahko naprimer izračunate okvirno ceno za avtomobilsko zavarovanje kar na spletu ->http://e-zavarovanja.com/index.php/narocilo_avto/form/5