EP Odbojka 2015

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Upam, da Francija zmaga, čeprav trenutno Bolgarija vodi 2:1. Bolgarija igra doma in cela dvorana kriči Bugari junaci.....serce, duša za Bulgarija.....na poteze nasprotnika pa žvižgajo...divja scena..

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.710
1.060
113
Ma ja, samo to danes je bla poezija. Tud sam sem ex-odbojkas in sem samo aaa, wtf :) Mislm, da bo jutr lep dan, bugari se pa se morjo prebit v finale - francozom se je zacelo odpirat kokr vidm ;-)

Ah, so ze skup... ja nc, rasturil jih bomo doma, ni kej :)

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Upam, da Francija zmaga, čeprav trenutno Bolgarija vodi 2:1. Bolgarija igra doma in cela dvorana kriči Bugari junaci.....serce, duša za Bulgarija.....na poteze nasprotnika pa žvižgajo...divja scena..
Če si najboljši, potem nasprotnik ni pomemben. Torej francija ali Bolgarija= zmaga je naša!
aplauz.gif

PS- komunistek pa špekulira- saj je zanj: znanje, sposobnost, strategija, forma in pamet mission impossible. Če ni goljufanja, kraje, podtikanja in zavajanja, je nebogljen kot je nebogljena pravkar skotena rdeča podgana.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.710
1.060
113
Je, sam ce bojo nasi igral kot vceraj/danes bo zlo na knap, upam da jim bo zneslo. Anyway, carsko! :) Nikol si neb mislu, da bo kdaj tako...

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Moram priznat da odbojke res ne spremljam. Morda sem pa tja, ko ujamem.

Vendar si zasluzijo OGROMNO podporo na medijskem področju, s temi potezami sedaj.
Ne pa da je novica nekje na 3 strani. Polom s strani medijev

Res se pozna da so slovenci v reprezentanci!
BRAVO NAŠI!

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Na siolu imaš trenutno na naslovnici 3 članke o odbojki, tudi 24ur ima 2 članka na naslovnici, ne vem pa kako je na TV. Ampak se mi zdi medijska pokritost čisto ok.

Še vedno pa je to "le" šport. Ko bodo taki uspehi prva stran vseh medijev, nas bi moralo zaskrbeti. Ker s tem futrajo lačne mase na jugu, mi pa upam, da še nismo tam.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Italjani so se pobrali po včerajšnji polomiji, Bolgari pa so čisto v kurcu, trenutno so italijani za razred boljši.