EP Odbojka 2015

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Ker ti pa nebi bil živæčen ko bi pri teh letih v finalu igral ane. A veš kako veliki športniki so v karierah zatajili na glavnih tekmovanjih. Pa boš zdej rekel da imamo slovenčki luzersko mentaliteto? A to kar so pokazali proti Poljski je bila luzerska mentaliteta? A je Majdička pokazala luzersko mentaliteto? Dej sam tij boj

Ne jaz, ne ti nisva vrhunska športnika, tako da te primerjave niso na mestu.
Vem.
Govoril sem o ekipnih športih in v primeru fuzbala in odbojke smo tukaj zatajili.

to pa je 200 posto res.. zlomimo se stalno, čudno da se niso pajtlat začeli na igrišču

I

Izbrisan uporabnik #488

Košarka je bila najbolj očitna. Vedno neki hudi zvezdniki in vedno huda luzerija

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Jaz ne ku.rcam igralcev, ker oni so dali svoj maximum. Tudi nogometaši so proti Angliji in Švici pokazali, da nismo za odpis. Problem je le ta luzerska mentaliteta "majhne Slovenije", ki nas vedno pelje scat. Nevem zakaj je tako, a če se najde kdo, ki bo fantom to izbil iz glave bomo gazili vse pred sabo. Vse je v psihi..

Torej praviš, da bi s pravo mentaliteto premagal Francijo, te njihove žoge, ki so letele mimo blokov ter ob našem sprejemu letele na nasprotno polovico in nekaj metrov vstran?
Francoska obramba, imaš mogoče rešitev za njo? Mal poglej kaj vse so obranili.

Meni moti pri skupnih športih, da zaostajamo pri telesni pripravljenosti, psihična nima nič pri temu. Zato pa imamo posameznike katerih športni dosežki pričajo zase.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Citat:
Ker ti pa nebi bil živæčen ko bi pri teh letih v finalu igral ane. A veš kako veliki športniki so v karierah zatajili na glavnih tekmovanjih. Pa boš zdej rekel da imamo slovenčki luzersko mentaliteto? A to kar so pokazali proti Poljski je bila luzerska mentaliteta? A je Majdička pokazala luzersko mentaliteto? Dej sam tij boj

Vem.
Govoril sem o ekipnih športih in v primeru fuzbala in odbojke smo tukaj zatajili.

Torej ti si letos pred EP pričakoval, da bo Slovenija bila Evropski prvak?? Koliko si stavil na to, da bo SLO EP? Ali pa da bodo vsaj igrali v finalu??

Naši niso prav nič zatajili. Razen prvega niza so bili naši zraven in imeli možnost obrnit tekmo, pa se žal ni izšlo...če je to zate, da so zatajili tudi prav..

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Citat:

Vem.

Torej ti si letos pred EP pričakoval, da bo Slovenija bila Evropski prvak?? Koliko si stavil na to, da bo SLO EP? Ali pa da bodo vsaj igrali v finalu??

Naši niso prav nič zatajili. Razen prvega niza so bili naši zraven in imeli možnost obrnit tekmo, pa se žal ni izšlo...če je to zate, da so zatajili tudi prav..

Mam jaz eno drugo vprašanje zanj.

Koliko tekem v odbojki je gledal pred tem EP, in katera tekma tega EP je bila prva, ki jo je gledal.
priden.gif

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Zanimivo, koliko je kar naenkrat postalo ekspertov za odbojko, čeprav pred zmago v polfinalu niso vedeli da se igra EP.
cheer.gif

Čestitke našim in mogoče dober povod za razmislek glede tujega trenerja / selektorja še v katerem drugem športu.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.710
1.060
113
Ne vem, odbojka je moj sport (treniral), tko da razen pohval jim nimam kaj reci. Carski rezultat, ni debate! Glede trenerjev pa imamo ze do sedaj nekaj pokazateljev, ki dosti povedo (Mazecka, Majdicka pa se kdo bi se nasel, ki je uspel sele, ko se je razsel z do takratnimi 'znalci'). Pa ni samo smucarija s temi primeri, tud Nesterovic bi znal kaj povedati na to temo. To so dejstva, samo osebno me te vrste pogovori ne zanimajo prevec, tu tercialke in kvazi pametnjakovici blestijo v spletanju takih in drugacnih teorij zarot in vsega zivega... Vazen mi je rezultat in tega lahko samo pohvalim!

Nazadnje urejeno: