EP Odbojka 2015

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Jebat ga, niso slabo igrali, bili so blizu.

Danes je najbolj manjkala komunikacija v bloku. Zakaj je bilo to, ne vem, ker je bil to eden najboljših delov naše igre na tem EP.

Ampak vseeno BRAVO BRAVO BRAVO!!!!!
cheer.gif

Zdaj pa težke tekme v Svetovni ligi in čez dve leti bomo spet v boju za naslov!
cheer.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

To je bolj vprašanje za stiebra@ zakaj se po vsaki piki tako šlatajo med sabo?
smile-1.gif

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.458
346
83
34
Citat:
Uporabnik Najbolji pravi:
Ja itak: BRAVO FANTJE, CARJI! Mal grenk okus ampak ja, carski rezultat :)

Carski rezultat? Zgubili smo. Carski rezultat je bila zmaga v polfinalu. Sprijaznil sem se, da bomo v športu večno drugi, ne glede na to kako dobri, hrabri in srčni smo. In upam, da nogometašem ne uspe, ker si itak ne zaslužimo s to igro in bo spet kot danes pri odbojki ali na SP v Afriki. "Pa tako malo je manjkalo, dobri so, fantje, zame ste zmagovalci!"

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Citat:
Uporabnik Najbolji pravi:
Ja itak: BRAVO FANTJE, CARJI! Mal grenk okus ampak ja, carski rezultat :)

Carski rezultat? Zgubili smo. Carski rezultat je bila zmaga v polfinalu. Sprijaznil sem se, da bomo v športu večno drugi, ne glede na to kako dobri, hrabri in srčni smo. In upam, da nogometašem ne uspe, ker si itak ne zaslužimo s to igro in bo spet kot danes pri odbojki ali na SP v Afriki. "Pa tako malo je manjkalo, dobri so, fantje, zame ste zmagovalci!"

Pojdi ploščice izbirat.
priden.gif

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.458
346
83
34
Pričakovan odziv vseh, jutri ko se bodo vaše glave ohladile se boste vsaj delno strinjali z mano.

I

Izbrisan uporabnik #488

Brez skrbi za fuzbalere, mamo katanca , ki je garant za luzerijo

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.458
346
83
34
Jaz ne ku.rcam igralcev, ker oni so dali svoj maximum. Tudi nogometaši so proti Angliji in Švici pokazali, da nismo za odpis. Problem je le ta luzerska mentaliteta "majhne Slovenije", ki nas vedno pelje scat. Nevem zakaj je tako, a če se najde kdo, ki bo fantom to izbil iz glave bomo gazili vse pred sabo. Vse je v psihi..

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Ker ti pa nebi bil živæčen ko bi pri teh letih v finalu igral ane. A veš kako veliki športniki so v karierah zatajili na glavnih tekmovanjih. Pa boš zdej rekel da imamo slovenčki luzersko mentaliteto? A to kar so pokazali proti Poljski je bila luzerska mentaliteta? A je Majdička pokazala luzersko mentaliteto? Dej sam tij boj

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.458
346
83
34
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Ker ti pa nebi bil živæčen ko bi pri teh letih v finalu igral ane. A veš kako veliki športniki so v karierah zatajili na glavnih tekmovanjih. Pa boš zdej rekel da imamo slovenčki luzersko mentaliteto? A to kar so pokazali proti Poljski je bila luzerska mentaliteta? A je Majdička pokazala luzersko mentaliteto? Dej sam tij boj

Ne jaz, ne ti nisva vrhunska športnika, tako da te primerjave niso na mestu.
Vem.
Govoril sem o ekipnih športih in v primeru fuzbala in odbojke smo tukaj zatajili.