ksz: spletni trgovci like mimovrste in enaa dostikrat kaksen izdelek prodajajo pod nabavno ceno.. Vsaj za fotoopremo sem siguren.
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Zakaj je v zdravstvu potem toliko nasprotovanja proti zaposlovanju zdravnikov iz Srbije in medicinskih sester iz slovaške? Če naši niso konkurenčni - bye, bye.
kaj krpice za lečoCitat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
ksz: spletni trgovci like mimovrste in enaa dostikrat kaksen izdelek prodajajo pod nabavno ceno.. Vsaj za fotoopremo sem siguren.
Ko gledam cene v vaši trgovini in jih primerjam z ostalimi našimi trgovinami, se sprašujem ravno toCitat:
Uporabnik Jado pravi:
"Če hočejo slovenski trgovci navijat cene, ni problema." Ravno ta misel je napačna, čemu bi trgovec zavesto navijal cene, da manj proda? Kaj ima od tega?
Tocno to, jaCitat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
kaj krpice za lečoCitat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Zakaj je v zdravstvu potem toliko nasprotovanja proti zaposlovanju zdravnikov iz Srbije in medicinskih sester iz slovaške? Če naši niso konkurenčni - bye, bye.Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Nimam pojma. Ampak ugibam, glede na to, da so v tujini toliko nižje cene izdelkov.
Kot sem rekel, v končni fazi mi je popolnoma vseeno, kakšne so. Dokler so, skupaj z ostalimi stroški, konkurenčne - odlično. Ko niso, bye, bye.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
LOL visoke marže ta je dobra.
glede na to da je letos IPF nasel gasilce in poslal 8x visji racun kot sazas, pocakajte da najde se vas in boste dal za ta isti disko se 100+E se IPF.Citat:
Uporabnik Jurij pravi:
Če dobi SAZAS 16€ od prodanega diska je to lahko samo rop pri belem dnevu...