Energetska preskrba gospodinjstev

s_samotar

Fizikalc
5. feb 2010
598
98
28
Dokler so to samo priporočila, niso breme nikomur.

Statistika pravi, da imamo 10 požarov na SE letno. S staranjem elektrarn jih bo na srednji rok le še več.

Zajebali smo, ker kupa stvari, tudi tega, da lahko SE postavlja vsak, ki je še včeraj ovce pasel, nismo predpisali še preden se je zgodil bum SE zaradi subvencioniranja. Resni ljudje bi zadeve zastavili drugače, ampak očitno nismo resna firma ne na nivoju države kaj šele federacije.

Zdaj pa pač imamo stanje kakršno imamo.

Jaz sem zadovoljen vsaj s tem, da jih ne bodo tlačili na šole in zdr. ustanove. Nekaj je.
Ravno za to je ne bi postavil na hišo. Ker je vse ok, dok ni. Potem pa... pa tudi vsakoletni pregled bi bil dobrodošel, sej narediti bi ga moral lastnik zaradi sebe, ne zaradi države. Ker bo lastniku zgorel objekt ne državi.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

erikson

Guru
25. avg 2007
26.194
9.395
113
GEN-I, največji dobavitelj električne energije gospodinjstvom in malim poslovnim odjemalcem, zagotavlja nespremenjeno ceno električne energije do konca leta 2027.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
2.349
1.467
113
GEN-I, največji dobavitelj električne energije gospodinjstvom in malim poslovnim odjemalcem, zagotavlja nespremenjeno ceno električne energije do konca leta 2027.
Čisto nič čudnega pri takšnih dobičkih ki jih imajo.
Zdaj ko je pa oblast dobil v roke Vizjak, Vizjak ki so ga namerno izpustili da ni minister. Če bo šlo tako naprej bodo el. energijo pocenili po letu 2027 vsaj za 20%!