Slabo beremo danes?In sem ti odgovorila ze malo prej. Vpisi se v ta app kot monter in ne uporabnik, pa bos lahko. Jaz sem si ze spremenila.
Ti tole nič ne vpliva na garancijo? Oz. ali monterjem ob tem še zmeraj ostane dostop?In sem ti odgovorila ze malo prej. Vpisi se v ta app kot monter in ne uporabnik, pa bos lahko. Jaz sem si ze spremenila.
Ja in potem daš navodila za Solar Energy Meter.Tako pač ne bo šlo. Če so cene elektrike nizke naj omejujejo direktno oddajo na razsmerniku (ampak za to pa rabiš dodatni števec, ker ne moreš človeku omejiti še lastne porabe) in naj potem pač kupijo tisto energijo drugje, da jo bojo prodali sosedu. Itak je takrat praktično zastonj.
En čas se je dalo priti v nastavitve tudi preko 172.16.0.1. V novejših verzijah programske opreme je ta dostop blokiran in dela samo še preko SetApp. In pa nekaj parametrov oddaje se da spremeniti preko Modbusa, če imaš Home Assistant.
Link:
Ti tole nič ne vpliva na garancijo? Oz. ali monterjem ob tem še zmeraj ostane dostop?
Drugih navodil ni. In tudi v teh ti piše:Ja in potem daš navodila za Solar Energy Meter.
Imam že eno let SetAPP in kot se vidi na sliki zgoraj polni dostop - monter ima še vedno polni dostop, čeprav se sprašujem zakaj bi ga pa sploh rabil.
Pa dobro no, kaj ti ni jasno? Sem dodatno napisal, da je enako, če je en razsmernik. Si sploh pogledal dokument ali kar tako pišeš?OK - obupal s pojasnjevanjem.
Citiraš povsem narobe stvari iz navodil - multiple inverter sistem je sistem z več inverterji povezan v eno celoto. Predvidevam, da nas tukaj ni kaj dosti s takim sistemom - jaz sigurno ne.