Ja kje si pa ti mene vidu, da bom Sandro poslušu. On al pa ona nej gre lepo v kevder. Peč pa UPS vseen dobi, žena pa tud vikend. Pa nima odločitev za UPS veze z vsesplošno paniko da štroma ne bo.
Ja kje si pa ti mene vidu, da bom Sandro poslušu. On al pa ona nej gre lepo v kevder. Peč pa UPS vseen dobi, žena pa tud vikend. Pa nima odločitev za UPS veze z vsesplošno paniko da štroma ne bo.
Nič ne delamo paniko samo vprašamo za nasvet. In vincent je omenil da je poskusno zagnal svoj agregat...Ja, zato ker ne bo elektrike ne? Pa ti veš da v to verjameš samo ti, sandra pa še eni par modelov ki delajo paniko.Nehaj noret, sprosti se.
Točno to sem tut sam razmišljal... zakaj ga bi rus... sej ma ventile?Rus je raje plin razsul pod morjem kot pa da bi ga pošiljaj v evropo. Ali pa ga je bajden
Ce se ventil zapre - potem ga lahko zapre samo tist k ma dostop do njega (torej rus).. ce pa nekej pod vodo zacne spuscat je pa ohohoho moznosti - za kazanje s prstom “kdo je kriv”Točno to sem tut sam razmišljal... zakaj ga bi rus... sej ma ventile?
CEvi se dajo "zaflikati". Tam po III.sv. vojni bodo spet prišle v poštev, samo ne za plinZdaj je itak vseeno kdo je naredil sabotažo, ker rus itak blokira dobavo,.
Tako da tistih par procentov koliko jih še spusti po toku je že neomembe vredno postalo.
Bo treba druge varijante najti.
Ne? Za kaj pa? Za vino pretakat?Tam po III.sv. vojni bodo spet prišle v poštev, samo ne za plin
Če gre v "grabo" je lahko podvodni vodni toboganNe? Za kaj pa? Za vino pretakat?
Zakj jih prodajaš po 100...če jih pa lahko po 170Drva prodam po 80. V klaftri.
Ko rečeš 100 narezana in dostavljena je vsega konec.
Se tako bo sitnaril, ker bo meter iz klaftre zlozil na 0,8m.
Ce se mu bo dalo. Ce jih ne bo imel celo zimo na dvoruscu na dezju mogoce mu bo uspelo s folijo pokriti kup.