Znižana - 50% polna 400 neki.Ne grem dobrega ven metat, ko pa crkne, bom pa pozoren na take opcije grelcev.
200€ je redna cena al sedaj s 50% off?
Rabim 50l
50L je par 10 € manj.
Znižana - 50% polna 400 neki.Ne grem dobrega ven metat, ko pa crkne, bom pa pozoren na take opcije grelcev.
200€ je redna cena al sedaj s 50% off?
Rabim 50l
Upam, da bo res tako. Samo pri meni je hudičevo dosti listja jeseni, tako da bom nekaj verjetno moral počistiti .Nič ni dela s TČ. Ali dela ali pa ne dela, drucga ni... pa vse na gumbe. Je bila pa to že 2013 poleg vsega najcenejša investicija (poleg elektrogrelca, ki je še trajnejši, pa ga nisem smela), totalen nobrainer. nič ni dela niti z zunanjo enoto, razen če vztrajaš, da si ga narediš. pri nas je nobeden ni obrajtal že leta.
V vsakem primeru moras ti nekje segret vodo iz vodovoda ki ima pozimi lahko manj kot 5C.voda v zalogovniku ni nikoli 8 st, ker je noter še vedno voda zvišjo temp. Ker pri 30 st. nehaš tankat vodo iz pip, ostane noter in se zmeša s tisto, ki ima 8 st. Ne začne pa je ogrevat prej, kot imaš naslavljeno po urniku (če imaš).
Aja ne dela usput ne, ker takrat ko greje vodo, to uro ne greje bajte, zato pa dela to ponoči.
voda v zalogovniku ni nikoli 8 st, ker je noter še vedno voda zvišjo temp. Ker pri 30 st. nehaš tankat vodo iz pip, ostane noter in se zmeša s tisto, ki ima 8 st. Ne začne pa je ogrevat prej, kot imaš naslavljeno po urniku (če imaš).
Aja ne dela usput ne, ker takrat ko greje vodo, to uro ne greje bajte, zato pa dela to ponoči.
Hanzi... Ne more biti vse zastojn...DIY cena verjetno ranga 100€ z robo iz Alija... Pod 50 pa zelo težko
Ufff recimo da bi kw ujel pri CB. Nekje 20€/leto.Znižana - 50% polna 400 neki.
50L je par 10 € manj.
Saj nisem rekel da mora biti zastonj, samp ceno bo rad vedel da vidim ce pije vodo al ne.Hanzi... Ne more biti vse zastojn...
Rabiš termostat, SSD rele in PWM regulator...
Maš pa potem moč od 0-100% prosti po izbiri,. Vzameš še WIFI termostat, in imaš vse na appu na telefonu (nič extra ne stane). Ne sprotna nastavitev temperature, histereze in urnike... Vse na appu...
Kaj te moti pri diodi? Pa jo montiraš v stikalo 0-I-II in imaš lahko gretje 50% al pa 100%. Za nikakve pare.Saj nisem rekel da mora biti zastonj, samp ceno bo rad vedel da vidim ce pije vodo al ne.
Ne pije..
Nimam pojma kako to zgleda.Kaj te moti pri diodi? Pa jo montiraš v stikalo 0-I-II in imaš lahko gretje 50% al pa 100%. Za nikakve pare.
Ni res, da ne stane nič in tega nisem nikjer napisal. Napisal sem v smislu, da stane zanemarljivo napram ogrevanju hiše.To je druga matematika, ki njemu glede na stroške, ki jih piše kar šiba. Govorim o splošnem prepričanju da SV ne stane nič, ker se greje usput s hišo. To misli marsikdo ne glede na energent.
Neizolirana bajta, kar moja ni, po možnosti v kombinaciji s slabim izkoristkom bilokerega energenta je pa vedno jama brez dna. Moja investicija, če to ciljaš, bo notri prej kot v petih letih. Če bi šlo za daljše obdobje se za to ne bi odločil.
Spuščaš sam 1/ 2 vala...Kaj te moti pri diodi? Pa jo montiraš v stikalo 0-I-II in imaš lahko gretje 50% al pa 100%. Za nikakve pare.
Sem pred časom že sliko dal - nič ni določeno/dogovorjeno so pa zaračunane max. dosežene špice v prejšnjem mesecu po ČB.kako pa kaže mojelektro?
Jaz imam takole.Sem pred časom že sliko dal - nič ni določeno/dogovorjeno so pa zaračunane max. dosežene špice v prejšnjem mesecu po ČB.
V ponedeljek grem na Elektro MB po info.
Bi pa res prosil, da mi pogledate kako imate drugi
Delali so tri meritve za vsak blok, se vidi na mojelektro in vzeli povprečje teh treh eriteh za mejo blokaSem pred časom že sliko dal - nič ni določeno/dogovorjeno so pa zaračunane max. dosežene špice v prejšnjem mesecu po ČB.
V ponedeljek grem na Elektro MB po info.
Bi pa res prosil, da mi pogledate kako imate drugi
To je oktober, november me zanima.Delali so tri meritve za vsak blok, se vidi na mojelektro in vzeli povprečje teh treh eriteh za mejo bloka
Poglej priponko 95203
Si mislil to:Daj še prosim poglej na moj elektro tam ko so obračunski podatki in potem lupo meritve, če so ti pokasirali max. špice?
geni še ni dal računa...prvi blok je najnižji, zato so drugi lahko samo višji, zakaj že to?To je oktober, november me zanima.
Na moj elektro daj sliko tam ko piše dogovorjene moči.