drug enak bojler brez da razglašaš naokoli. Zdaj je svoboda, morš pazit kaj rečeš.pa dobro no... če mi crkne stari bojler 80 literni na grelec.... kaj je legalna zelena alternativa?
MPO
pa dobro no... če mi crkne stari bojler 80 literni na grelec.... kaj je legalna zelena alternativa?
pa dobro no... če mi crkne stari bojler 80 literni na grelec.... kaj je legalna zelena alternativa?
Zavreš 20 litrski lonec vode na štedilniku na drva.
...
đoint... in se tuširaš z mrzlo vodopa dobro no... če mi crkne stari bojler 80 literni na grelec.... kaj je legalna zelena alternativa?
partljič te lohk toži za avtorske pravice.. zdej je sloboda, morš merkat tud kaj pišešdrug enak bojler brez da razglašaš naokoli. Zdaj je svoboda, morš pazit kaj rečeš.
drug enak bojler brez da razglašaš naokoli. Zdaj je svoboda, morš pazit kaj rečeš.
Toplotna črpalka, da ti bo mrzlo pihalo pod rit ko se boš tuširal...pa dobro no... če mi crkne stari bojler 80 literni na grelec.... kaj je legalna zelena alternativa?
predvidevam da so to želje enega od naših ministrov........Toplotna črpalka, da ti bo mrzlo pihalo pod rit ko se boš tuširal...
Drugač pa drug enak, kupiš in zamenjaš. Pač so Seršenova and co še nadmudrili EU glupost v še večje ekstreme.
Elektro Ljubljana tudi obvešča o napovedanih izklopih, o napakah pa ne (razen v prikazu na spletni strani)..Mene že leta obveščajo o izklopih na območju Elektra Maribor. Dobim obvestilo, če je izklop predviden (pred leti so celo poklicali), ali pa, če je napaka na daljnovodu, potem v roku par sekund pride obvestilo. Obvestila ni edino, če je napaka na lokalnem vodu do hiše.
seveda nisem. Tu in tam kaj vlovim..A nisi bral vseh obvestil do sedaj, v katerih piše, da boš, če moč, ki so ti jo določili spremeniš že sedaj, takoj plačeval tudi presežke?