Take kot si ti imajo najraje!Bloke imam postavljene na 7.1kw
15 minutne intervale vidim šele od julija dalje. Zato ne vem moje zimske porabe. (Nimam TC)
Zre me, ali naj vsaj 1. Blok znizam na minimum. Pa ce tudi kak mesec za kak kw za kako uro prebijem nastavljeno vrednost bo ceneje.
Razlike na letnem nivoju je 80 evrov skoraj. Za ta znesek pa ze nekaj kazni placam.
Nadzor kdaj polnim 2x ev imam nimam pa nadzora nad gospodinjsko porabo ker sta dve gospodinjstvi.
Bo pa problem pri marsikomu bozicni vecer in silvestrovo ker sta med tednom letos.
Ce se bo kaj veliko kuhalo in peklo zvecer do 8h bo kar drago lahko.
Ti raje vrni klice ker te kličejo z Elektra da ti agregat cenovno ne bo veliko pomagal ker bo gorivo za njega predrago.......... ŠAAAAAALA.Letos še ni kazni.
Drugače pa imaš to za Božička
Poglej priponko 93173Dieselgenerator SG5200D
Dieselgenerator online bei ALDI » ✅ 4-Takt-Dieselmotor ✅ Elektrostart ✅ Max. 5000 W Leistung ✅ Vielseitige Anschlüsse ➤ 90 Tage Rückgabewww.aldi-onlineshop.de
Ja 2X kazen če zdaj znižaš.V bistvu je kazen... V visanju blokov drugo leto... Ki jih ne smes nizat, drgac bo kazen....
Gre na kmetijski dizel...Ti raje vrni klice ker te kličejo z Elektra da ti agregat cenovno ne bo veliko pomagal ker bo gorivo za njega predrago.......... ŠAAAAAALA.
A ni itak tako, da se praznik šteje za dela prost dan, torej isti režim kot čez vikend?...
Bo pa problem pri marsikomu bozicni vecer in silvestrovo ker sta med tednom letos.
Ce se bo kaj veliko kuhalo in peklo zvecer do 8h bo kar drago lahko.
Npr...
Vceraj smo nekaj sprobavali... Nazgala pecico, 2 plati na boost in koncno se je stevec premaknil, da smo lahko nekaj preverili. Tok da nisem letela se 3kw grelca za SV v bojler prižgati, da smo zmrdali na prosti uč vidno tiste številke... Nismo pa prisli cez 4,7kw, kar je minimum za blok na 3x25A. Kdor bo sam gofljo odprl, ko mu doma nekdo dela bozicno vecerjo, si zasluzi sendvič s poliko...
To so amaterske cifrePoglej priponko 93177
meni je prejšnji mesec 1x skočilo na 5,80kW. boh ve, kaj vse mi je žena takrat prižgala