Great, paket fiksni z zagotovljeno ceno je VT dražja za 30+% in MT za skoraj 70%. Lepe cene nas čakajo.Pa se strom gre gor. Prva ocena je v ceniku ECEja gor/prejšnji strani(?). Ima že za 2025
Great, paket fiksni z zagotovljeno ceno je VT dražja za 30+% in MT za skoraj 70%. Lepe cene nas čakajo.Pa se strom gre gor. Prva ocena je v ceniku ECEja gor/prejšnji strani(?). Ima že za 2025
Ponoci imam na 1st manj, drgac laufa po stopinjah notri..Samo eno vprašanje, kaj boste malo urnike na toplotni črpalki naredili, mogoče kakšna stopinja manj ko je draga omrežnina in kakšno stopinjo več ko je nizko oziroma 0.
Samo vprašam da vidim če se splača kaj čarat. Poglej priponko 92773Poglej priponko 92773Poglej priponko 92773Poglej priponko 92773Poglej priponko 92773Poglej priponko 92773
Ce bodo veljale redne cene, potem se bo komu ze splacal bisolov dinamicni paket.Itak... En kup ene telovadbe, pol je pa lahko se dražje.
In ker imaš 4 mesece višje in 8 nižje pri omrežnini, se ti izide na ... tadaaaa ... 110 € na mesec.no zdaj pa takole...
Sem zdele z moj elektro potegnila dol podatke od 1. septembra do zdele. To so seveda samo kWhji iz omrežja, ampak za občutek.
Upostevala sem ET, ker mi ne kaže več Vt in Mt, ker imam SE. Pri 55%Vt in 45%Mt, kot se giba vseh 10 let je nekako tako, da pride ven glih ET po ta novem. Vzela sem ECEjeve nove cene:
ET = 0,14759€/kWh
BLOKI: 6,0 - 6,5 - 6,5 - 6,5 - 6,5
Poraba v septembru: 403kWh
Položnica po starem: 110,56€
Položnica po novem nižja sezona: 102,3€ (brez OVE: 93,29€)
Položnica po novem višja sezona: 128,75€ (brez OVE: 119,74€)
Tole je sicer za koga lahko čisto drugače, ker ima ČB drugačne. Potem pa na prvi uč nižja prva položnica - ampak je še nižja sezona.