resni.ca so pa še slabšresnica ne satira
resni.ca so pa še slabšresnica ne satira
Vas problem dojemanja je casovna komponenta. nic ni bilo uvozeno iz vesolja, vse je nastalo na ZemljiJa, samo nacrpano nafto "mal tezje" recikliras, (po uporabi v ICE} za Litij upajmo da ga bodo kdaj mnozicno reciklirali
Na indijanski način, brez sedla in ostrog !To je res, po tem kljucu gremo lahko samo konje jahat. Brez kocij, ker tam je že železo
jaz sem za 140m2, 22 stopinji, celo leto TČ 3MW brez sv pa cca 2,1MW.. Nekje kurilna sezona skupaj s SV (okt do apr) me je lani 22/23 prisla preračunano cca 480€Aha... 5MWh imam jaz skupaj s sanitarno. Če se ne motim ima micka deljen vpogled tudi v to, nisem pa prepričan. Bom videl zvečer ko se vrnem domov. Hvala za opozorilo.
Lažejo (o presežku). Ali pa je kiks pri obračunu.Številne lastnike sončnih elektrarn v teh dneh osupnile položnice
Prepričanje o tem, da bodo s postavitvijo sončnih elektrarn naredili uslugo svoji denarnici, se je s prejetjem položnic nedavno za mnoge razblinilo.maribor24.si
Holob je uspel cepit Švarcovo in pri nas raste denar na gabrih.O moj bog.
Subvencije za električna kolesa: država naj bi razdelila dva milijona evrov | 24ur.com
Država bo subvencionirala nakup električnih koles, s čimer želijo zmanjšati uporabo avtomobilov na krajših razdaljah. Koliko denarja bo za to namenila in kako ga bo razdelila, še ni znano, neuradno naj bi šlo za dva milijona evrov iz podnebnega sklada. Napovedani ukrep pa je že naletel na...www.24ur.com
Številne lastnike sončnih elektrarn v teh dneh osupnile položnice
Prepričanje o tem, da bodo s postavitvijo sončnih elektrarn naredili uslugo svoji denarnici, se je s prejetjem položnic nedavno za mnoge razblinilo.maribor24.si
Hmm, zakaj bi pedalirali proti lastni odločitvi?Da ni tole morda priprava na proteste po volitvah. Pol dneva na pedala, pol dneva na štrom.
Kolikor sem jaz zasledil, so zaradi poplav na tem območju imeli ogromno porabo zaradi sušilcev vlage. Tistim, ki imajo mesečni obračun (brez sončne elektrarne) so dobavitelji elektrike avtomatsko odčitali števčno stanje in so imeli na račun poplav subvencionirano elektriko. Kdor pa ima letni obračun z sončno elektrarno bi moral pa sam zahtevati obračun do takrat in bi naprej imeli subvencionirano dobavo. Ker je obračun ostal na letnem nivoju, je seveda zaradi velike porabe prišlo tudi do velikih zneskov na položnicah.Sem si prav cas vzela in skrolala dol do te objave na rtvjevem FB. In je link do nekega videa. Tu pa crto potegnem. Najverjetneje se pa spet zoomira na nek racun, ki spet ne pove nic... A je kje kaki pisan povzetek, v cem je tezava in kako je do tega prišlo? Ali ce je kdo, ki ke gledal, tako dober, da mi pove.
Glede na to, da v članku piše, da trdijo, da so imeli viške, pa vseeno dobili položnico, hmmm ...Kolikor sem jaz zasledil, so zaradi poplav na tem območju imeli ogromno porabo zaradi sušilcev vlage. Tistim, ki imajo mesečni obračun (brez sončne elektrarne) so dobavitelji elektrike avtomatsko odčitali števčno stanje in so imeli na račun poplav subvencionirano elektriko. Kdor pa ima letni obračun z sončno elektrarno bi moral pa sam zahtevati obračun do takrat in bi naprej imeli subvencionirano dobavo. Ker je obračun ostal na letnem nivoju, je seveda zaradi velike porabe prišlo tudi do velikih zneskov na položnicah.
To sem zasledil v enem od člankov na to temo, če se motim, naj me kdo popravi.